Imagini cu Margherita de la Clejani, înainte de operațiile estetice. Nu ai cum să o mai recunoști FOTO

,
Margherita din Clejani
Margherita din Clejani [Sursa foto: Facebook]

Margherita de la Clejani se poate lăuda deja cu câteva operaţii estetice. Însă, îţi mai aminteşti cum arăta înainte să apeleze la stetician?

Margherita din Clejani s-a transformat enorm din cauza operațiilor estetice. Fiind complexată de cum arăta, tânăra și-a dorit să arate bine și a făcut numeroase sacrificii. Însă,dacă privim puțin în urmă, fiica Cejanilor a ajuns de nerecunoscut, iar pozele cu ea înainte de operațiile estetice sunt doar amintiri.

Margherita din Clejani
Margherita din Clejani [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Margherita de la Clejani, apariție incendiară la sală! Ce poartă vedeta la antrenamente?

 Margherita de la Clejani, înainte de operațiile estetice

După ce a împlinit 18 ani, fiica Clejanilor a urmat o serie de intervenții estetice, pentru a arăta cât mai bine. Margherita a încercat numeroase stiluri noi, fie că vorbim de culoare părului, de coafuri, machiaje sau piese vestimentare. Tânăra și-a pus silicoane, și-a injectat acid hialuronic în buze, apoi a urmat o serie de alte intervenții.

Margherita din Clejan
Fiica Clejanilor înainte de operațiile estetice.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Fosta iubita a lui Fulgy, dezvaluiri cutremuratoare! Prin ce clipe dificile a trecut si ce diagnostic a primit fiul Clejanilor din partea medicilor!

De-a lungul timpului, Margherita a fost aspru criticată, din cauza operaților estetice. Însă, Margherita spune că silicoanele și botoxul sunt singurele intervenții la care a apelat, restul fiind doar artificii de imagine.

„Nu am o problemă cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am. În rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva wow faptul că-ţi pui acid în buze.” a spus Marga, la un moment dat.

Margherita din Clejani
Margherita din Clejani înainte de operațiile estetice.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Fulgy, mărturisiri cutremurătoare, după ce a fost prins de poliție, drogat la volan: „Mi-am dorit să nu mor”

La un moment dat, Margherita nu a mai suportat și a răbufnit. Cântăreața s-a arătat deranjată de gurile rele care spuneau că este prea operată. Tânăra a ținut să explice că a apelat la bisturiu pentru a fi mai frumoasă.

‘Eu când am apărut prima oară la tv, la 14 ani, eram blondă…eram grasă. Toată lumea știe că mi-am pus silicoane și cred că am făcut acest lucru pentru că acum mă pot mândri cu piepltul meu. La mine chiar era nevoie de o pereche de silicoane. Nu aveam sâni deloc și mă simțeam complexată.

Nu înțeleg de ce lumea spune că sunt operată din cap până în picioare. Ce înseamnă operat din cap până în picioare? Da, într-adevăr, îmi place să am buzele mari, cu volum. Dar cred că nu mai există fete de vârsta mea care nu își pun acid hialuronic în buze, toate au. Alte lucruri nu cred că aș avea nevoie pentru că sunt tânără’,  mărturisea fata Clejanilor cu ceva timp în urmă.

Margherita din Cejani
Sora lui Fulgy înainte de operațiile estetice.[Sursa foto: Facebook]

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Suma fabuloasă pe care ar fi cerut-o Iancu Sterp pentru o bătaie de 9 minute în galele RXF

Rusia ar fi putut distruge Ucraina într-o zi şi fără arme nucleare (Paul Craig Roberts)

Suma fabuloasă pe care ar fi cerut-o Iancu Sterp pentru o bătaie de 9 minute în galele RXF

Ultimele zile din viața Cristinei Stamate. Au trecut 5 ani de la plecarea ei dintre noi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies