Ce se întâmplă în aceste momente cu Bia Khalifa, iubita lui Fulgy, după ce a apărut pe Internet în hohote de plâns. Ce a pățit blondina

Author: Lavinia Medrea

Ce se întâmplă în aceste momente cu Bia Khalifa, iubita lui Fulgy, după ce a apărut pe Internet în hohote de plâns. Ce a pățit blondina

Sursa: Instagram+Tiktok Bia Khalifa - colaj Kanal D

Cu puțin timp în urmă, Bia Khalifa a postat un videoclip în care plânge în hohote. Iată care este motivul! 

Bia Khalifa a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare, iar motivul pentru care a apărut așa în fața tuturor este total neașteptat pentru urmăritorii ei.

Ce se întâmplă în aceste momente cu Bia Khalifa, iubita lui Fulgy

Iubita lui Fulgy ține legătura cu fanii ei constant, astfel că blondina a vrut să le arate tuturor ce surpriză i-au făcut sora și prietenul ei cel mai bun.

Citește și: Ce cadou impresionant i-a făcut Fulgy iubitei sale, Bia Khalifa: ”Îmi era greu să-l țin în mână” Tânăra este îndrăgostită lulea de fiul Clejanilor și are numai cuvinte de laudă la adresa lui

Pentru că a avut parte de o surpriză foarte plăcută, Bia Khalifa a izbucnit în plâns după ce sora și prietenul ei cel mai bun și-au tatuat numele ei pe antebraț. Emoționată complet, blondina le-a arătat tuturor ce gest minunat a primit și le-a mărturisit că îi iubește în timp ce i-a îmbrățișat pe sora și prietenul ei.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

@bialegitpeinsta #🤍💙 #followpeinsta #biakhalifa❤❤ #biakhalifa #bialegit #follow ♬ original sound- Bialegit pe insta

Cum se înțeleg Fulgy și Bia Khalifa

Fulgy și Bia Khalifa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună. Totul a decurs foarte rapid între ei, astfel că s-au mutat împreună la doar o săptămână după ce au început să discute între ei pe Internet. 

Cu puțin timp în urmă, fiul Clejanilor a recunoscut că între el și Bia Khalifa există o conexiune specială, astfel că amândoi au decis să se mute împreună pentru a-și continua relația aproape unul de celălalt, fără să mai piardă timp și să stea separați, în case diferite.

Ce cadou impresionant i-a făcut Fulgy iubitei sale, Bia Khalifa: ”Îmi era greu să-l țin în mână” Tânăra este îndrăgostită lulea de fiul Clejanilor și are numai cuvinte de laudă la adresa lui

Citește și: După ce și-a oficializat relația cu Fulgy, Bia Khalifa a vorbit despre primul lor copil: „Îl facem când suntem tineri”

Fulgy nu a pierdut timpul și a prezentat o pe Bia khalifa familiei lui iar blondina, de asemenea, are planuri serioase cu iubitul ei. Fiul Clejanilor spune despre iubita lui că este o persoană specială, minunată, care primește iubirea lui pe merit.

„Cu Bia în felul următor spun: e o fată foarte mișto, e un om minunat. Dacă era ce nu trebuie, crede-mă că nu era lângă Mr. Moft. Iar acum, vă rog frumos, din partea mea, pe Bia Khalifa o strigați Mrs. Moft. Deci avem o relație foarte frumoasă și ne înțelegem de minune. Eu unul sunt mai fericit decât am fost vreodată, de ce să mint?”, a mărturisit fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani.

 


Asiye din serialul Totul pentru familia mea a realizat un nou proiect de suflet alături de un celebru coleg de breaslă! Iată în ce ipostaze incendiare au fost surprinși și ce mesaj uluitor i-a transmis frumoasa actriță! „Te iubesc”