Fulgy şi Bia Khalifa sunt cel mai nou cuplu din showbiz! Fiul Clejanilor și-a prezentat deja iubita părinților. Ce părere are Viorica despre noua sa noră

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 23 ian 2023, 14:59

Fulgy a filmat scene din dormitor cu Bia Khalifa

Sursa: Instagram

Fulgy şi Bia Khalifa sunt fără doar și poate cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Lucrurile pare destul de serioase între cei doi, mai ales că tânărul a prezentat-o deja părinților pe noua iubită.

La scurt timp după ce Fulgy a filmat scene din dormitor cu Bia Khalifa, tânărul

a prezentat-o pe blondină Clejanilor. Când a văzut ce ”noră” i-a adus Fulgy acasă, Viorica a avut o reacție incredibilă.

Fulgy şi Bia Khalifa formează un cuplu

În weekendul ce tocmai a trecut, Bia Khalifa și Fuly au participat la un eveniment de la Athenee Palace București, pentru care blondina s-a pregătit intens. De asemenea, a fost ocazia perfectă ca Fulgy să o prezinte părinților pe blondină.

Deși toată lumea se aștepta să iasă scântei, lucrurile nu au stat chiar așa. 

După ce Viorica de la Clejani și noua iubită a fiului său s-au întâlnit, cele două s-au filmat împreună. Se pare că Bia se simte în largul ei în familia Clejanilor și deja își permite să facă ”glume” cu Viorica, pe care a numit-o ”șefa mea”.

Totodată, în timp ce Viorica de la Clejani

cânta una dintre piesele sale emblematice, Bia se mișcă lasciv pe ritmurile muzicii de petrecere. La rândul său, Fulgy le-a filmat pe cele două și a scris: „Două blonde, ați înțeles?”, potrivit bzi.ro.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Așadar, se pare că Viorica de la Clejani este mai mult decât fericită

cu „nora ei”, contrar așteptărilor.

Citește și: Tocmai acum s-a aflat. Cum a murit fiul necunoscut a lui Ioniță de la Clejani? Avea doar 8 ani

Tocmai acum s-a aflat. Cum a murit fiul necunoscut a lui Ioniță de la Clejani? Avea doar 8 ani

Fulgy și Bia Khalifa au petrecut noaptea împreună

Fulgy de la Clejani a publicat imagini de senzație cu Bia Khalifa, chiar în patul lui. Se pare că blondina și-a făcut de cap cu artistul, iar acesta nu a ținut deloc un secret. A filmat totul și a publicat clipul video chiar pe contul său de TikTok. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani pare să se fi bucurat de o „priveliște” încântătoare, întrucât tânăra nu a dormit îmbrăcată și nici el nu a stat departe de ea. Acesta i-a pregătit chiar și micul dejun.

”Cum să o trezești pe Bia Khalifa”, a scris Fulgy pe TikTok.

Citește și: Fulgy a primit doi ani de închisoare cu suspendare sub acuzația de tâlhărie! Decizia este definitivă și irevocabilă