Ce cadou impresionant i-a făcut Fulgy iubitei sale, Bia Khalifa: ”Îmi era greu să-l țin în mână” Tânăra este îndrăgostită lulea de fiul Clejanilor și are numai cuvinte de laudă la adresa lui

Author: Madalina Maftei

„Anul acesta început cu foarte multe surprize pentru mine, sunt într-o relație oficială și serioasă”

Sursa: Instagram

Fulgy nu se oprește din a-și surprinde iubita în fiecare zi, tânărul o răsfață numai cu cadouri scumpe. Deși formează un cuplu de doar câteva săptămâni, Bia Khalifa a mărturisit că și-a găsit marea dragoste și este tare fericită alături de fiul Clejanilor.

Bia Khalifa pare mai îndrăgostită ca niciodată, se pare că fiul Clejanilor o face să se simtă ca în al nouălea cer. Mai mult decât atât, relația celor doi este cât se poate de serioasă, ținând cont că Fulgy o răsfață pe noua iubită cu cadouri scumpe. 

Bia Khalifa, îndrăgostită lulea de fiul Clejanilor 

Bia Khalifa nu-și mai ascunde relația cu Fulgy, semn că totul între ei este cât se poate de serios și au planuri mari împreună.

Se pare că fiul Clejanilor o răsfață pe iubita sa așa cum știe mai bine, tânăra a declarat că a primit recent de la Fulgy un buchet imens de trandafiri, dar și o brățară din aur.  

Bia Khalifa se simte în sfârșit fericită și se bucură care este într-o relație serioasă cu bărbatul visurilor ei.

Citește și: Fulgy şi Bia Khalifa sunt cel mai nou cuplu din showbiz! Fiul Clejanilor și-a prezentat deja iubita părinților. Ce părere are Viorica despre noua sa noră

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

„Anul acesta început cu foarte multe surprize pentru mine, sunt într-o relație oficială și serioasă. Sunt foarte fericită, mai fericită ca niciodată. Am primit niște cadouri foarte frumoase. Un buchet atât de mare încât îmi era greu să-l țin în mână. M-a nimerit cu trandafirii roșii, eu sunt obsedată de trandafiri, trandafiri roșii și, mai ales, mi-a luat atât de mulți trandafiri, încât nu puteam ține buchetul în mână.

Da, și mi-a luat și o brățărică, de aur.

Fulgy şi Bia Khalifa sunt cel mai nou cuplu din showbiz! Fiul Clejanilor și-a prezentat deja iubita părinților. Ce părere are Viorica despre noua sa noră

Sora mea și-a tatuat numele meu. Prietenul meu cel mai bun, fotograful meu, și-a tatuat și el numele meu. Am rămas surprinsă, nu-mi venea să cred. Da, el a dispărut, a spus că merge până la un prieten, eu i-am spus “ok”. El mi-a dat cadou brățărica și am crezut că acesta este cadoul, este un cadou frumos, o brățărică de aur, totuși este frumos.”,

 a spus aceasta, la un post Tv.

Se pare că cei doi s-au găsit la momentul potrivit și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, mai mult decât atât, Viorica de la Clejani nu are nimic de obiectat în privința iubitei fiului ei, ba chiar o place foarte mult și se bucură să o aibă în familie.

Citește și: După ce și-a oficializat relația cu Fulgy, Bia Khalifa a vorbit despre primul lor copil: „Îl facem când suntem tineri”

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”