După ce și-a oficializat relația cu Fulgy, Bia Khalifa a vorbit despre primul lor copil: „Îl facem când suntem tineri”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 ian 2023, 14:49

Bia Khalifa și Fulgy par să se înțeleagă foarte bine, motiv pentru care și-au dus relația la nivelul următor

Sursa: Instagram

Bia Khalifa și Fulgy formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă și, deja, s-a vorbit despre copil. Cei doi și-au oficializat relația recent, iar, acum, blondina chiar a spus că s-au mutat împreună și i-a cunoscut, deja, părinții.

Bia Khalifa și Fulgy formează un cuplu de puțină vreme, de aproximativ o săptămână, dar lucrurile evoluează extrem de repede între ei, motiv pentru care posibilitatea de a face un copil nu este exclusă.

Cei doi s-au mutat împreună, iar Bia Khalifa a făcut cunoștință cu soacra ei.

Bia Khalifa și Fulgy ar putea face un copil

Bia Khalifa și Fulgy par să se înțeleagă foarte bine, motiv pentru care și-au dus relația la nivelul următor extrem de repede. Aceștia s-au mutat împreună și au vorbit și despre posibilitatea de a avea un copil împreună.

Fulgy, cunoscut și ca Mr. Moft, pare să fie ceea ce are nevoie Bia Khalifa, căci, într-o serie de întrebări-răspunsuri, de pe contul de Instagram al acesteia, un fan a întrebat-o facă „vine un mini Moft”, iar ea a răspuns „Un mini mofturos”.

Mai mult decât atât, aceasta a mai precizat, tot în mediul online, că nu se simte prea bine, deoarece o doare burta și s-a întrebat dacă, nu cumva, o fi rămas însărcinată.

Citește și: Ce preferă Bia Khalifa dimineața, în loc de cafea și de ovăz: „Eu am nevoie dimineața de doza mea de fericire”

În cadrul unui interviu acordat pentru un post de televiziune, Bia Khalifa a spus că, dacă lucrurile vor continua să meargă bine între ei, va apărea și un copil, mai ales că își dorește să fie mamă tânără și vrea și Fulgy să devină tătic.

Știu unde se ajunge. Trece timpul, ne înțelegem bine și se ajunge unde se ajunge. Se face un pas și încă un pas, tot așa. Am discutat deja despre următorii pași. Eu nu vreau să fac copil la 45 de ani, să fiu bunică cu copil în brațe. Dacă e să facem copil, îl facem când suntem tineri. El vrea copil”, a mărturisit Bia Khalifa.

Bia Khalifa se vede în rochie de mireasă

Bia Khalifa are planuri mari pentru anul acesta și nu este vorba doar de copil, ci este vorba și de nuntă. Aceasta știe cum vrea să arate ziua cea mare și nu se mulțumește deloc cu puțin.

„Mă face să mă simt ca o regină ce sunt”. Bia Khalifa, declarații în emisiunea „Detectorul de minciuni” despre iubitul ei. Ce îi place cel mai mult la partener

Bia Khaifa s-a despărțit recent de bărbatul cu care a fost înaintea lui Fulgy, dar, în perioada în care erau împreună, aceasta a spus că și-ar dori ca nunta să aibă loc pe o plajă exotică, precum Caraibe sau Fiji.

Citește și: „Mă face să mă simt ca o regină ce sunt”. Bia Khalifa, declarații în emisiunea „Detectorul de minciuni” despre iubitul ei. Ce îi place cel mai mult la partener

Mai mult decât atât, a mai spus cea mai importantă persoană din viața ei este chiar ea și a învățat să se iubească și să se pună pe primul loc.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies