Fulgy, dezvăluiri cutremurătoare: ”Am fost la un pas de a le lua viața părinților mei!” Ce a făcut tânărul

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 07 iul 2021, 16:56
Fuly a fost la un pas de a le lua viata parintilot sai

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a dezvăluit public că a fost la un pas de a le lua viața părinților săi, din cauza consumului excesiv de substanțe interzise.

Fuly a postat pe cananul său de YouTube un mesaj în care își cere iertare față de părinții săi. Au fost momente în care din cauza consumului abuziv de substanțe interzise a fost la un pas de a le lua viața părinților săi.

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost la un pas de a-și ucide părinții din cauza drogurilor

Fulgy a postat un mesaj cutremurător pe canalul de YouTube prin care își cere iertare față de părinții săi.

La un moment dat, din cauza consumului excesiv de droguri a fost la un pas de a-și ucide părinții.

"Aș vrea să îmi cer scuze în mod public și să se afle de la mine, Fulgy, un copil iubit dar influențat greșit de lumea rea, adevărul adevărat.

În primul rând îmi cer scuze public părinților mei și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viață în urmă cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din

vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit",
a spus Fulgy.

Citeste si: Au facut de ras familia Clejanilor. Ce note au luat la BAC Margherita si Fulgy

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fulgy:"Drogurile îți distrug viața, familia, tot ce ai mai drag și scump"

Fulgy a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui, consumul de substanțe interzise l-au pus în situații dramtice, ba chiar a ajuns să fie internat la spital din cauza consumului excesiv.

"Aș vrea să îmi cer scuze tot în mod public întregii națiuni românești pentru că am mințit, negat că nu sunt drogat într-o emisiune televizată la care am participat în trecut.”,

a mai spus Fulgy.

Tânărul a ținut să-i ceară iertare și fostei lui partenere, căreia i-a ucis animalul de companie într-un moment în care își pierduse mințile.

”Aș vrea să îmi cer scuze fostei mele partenere de viață pentru că a pierdut un animăluț scump, inofensiv și drag (pisica) tot din cauza consumului meu abuziv de droguri într-un scurt moment de nervi, fără discernământ din cauza nenorocitelor de droguri.”,

a spus Fulgy.

De curând, Fulgy a foste externat de la Obregia, unde a avut nevoie asistență specializată. Viorica de la Clejani și-a așteptat fiul cu brațele deschise, ba chiar i-a făcut curățenie în apartament, înainte să se întoarcă acasă.

Citeste si: Imagini virale! Ce s-a întâmplat, de fapt, în casa Clejanilor? Fulgy, despre părinții lui: "Mă bruschează"

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!