Fulgy a dat cărțile pe față! Tânărul a dezvăluit că a avut probleme cu drogurile. Ce spune fiul Vioricăi de la Clejani după ce a ieșit de la Obregia

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 27 iul 2022, 03:35
Fuly nu recunoaste ca a fost internat la Obregia

Fulgy a făcut dezvăluiri incredibile după ce a fost externat de la Obregia. Fiul Vioricăi de la Clejani a dezvăluit că în toată această perioadă nu a fost internat în spital, ci a stat în casa și a meditat. De asemenea, tânărul a recunoscut că a avut probleme cu consumul de substanțe interzise.

Fulgy a făcut primele destăinuiri după ce a ieșit de la Obregia, ba chiar a recunoscut că a avut probleme cu consumul de substanțe interzise, cu ceva timp în urmă, și a precizat că în această perioadă nu a fost internat în spital, ci a luat o pauză de la rețelele de socialiare, a stat acasă și a meditat.

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost externat de la Obregia

Fulgy a ținut să precizeze că a avut probleme cu consumul de droguri, însă a negat că a fost internat într-un centru specializat pentru dezintoxicare.

”În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri, comentarii.

M-au făcut să iau o pauză de la social media. Am vrut să iau o mică pauză de 3 săptămâni.”,  
a declarat Fulgy.

Tânărul a dezvăluit că s-a întors cu forțe proaspete și este mai bine ca oricând, este optimist și pozitiv, iar faptul că a fost în atenția publică în ultima perioadă l-a afectat, astfel a decis să se retragă pentru un timp.

”Mă simt foarte bine, sunt fresh, sunt o persoană optimistă, pozitivă, mereu am fost așa, câteodată am mai căzut în mici depresii, se spune că de câte ori cobori cum te ridic, e important cum te ridici.

Este vorba despre aproximativ acum un an atunci când din cauza patimilor substanțelor interzise, am consumat substanțe interzise acum o perioadă îndelungată de timp, am avut niște probleme, automat după ce le lași sunt niște simptome peste care am trecut ”,

a spus Fulgy în cardul unei emisiuni TV.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fosta iubita a lui Fulgy, dezvaluiri cutremuratoare! Prin ce clipe dificile a trecut si ce diagnostic a primit fiul Clejanilor din partea medicilor!

Viorica de la Clejani și-a așteptat fiul acasă

Artista de muzică de petrecere nu a vrut ca fiul său să fie dat uitării în această perioadă cât a fost internat la Obregia și a deciz să-i ia locul pe rețelele de socializare, unde a început să fie foarte activă. Viorica de la Clejani a anunțat pe TikTok că fiul său se va întoarce în curând acasă.

Aceasta și-a dorit să-și întâmpine fiul așa cum se cuvine și i-a făcut curățenie în apartamentul în care locuieșe.

Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos ”, a spus Viorica de la Clejani pe TikTok.

Fulgy locuiește într-un apartament de peste 150.000 de euro, iar Viorica de la Clejani a ținut să le arate fanilor casa fiului său și să-i anunțe că acesta revine în lumina reflectoarelor.

Citeste si: Imagini cu Margherita de la Clejani, înainte de operațiile estetice. Nu ai cum să o mai recunoști FOTO