Lupta se intensifică la "Insula de 1 milion”! Mihai a părăsit competiția, Elena în pericol de eliminare, după abandonul în proba decisivă de aseară

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 apr 2024, 17:08

Reality show-ul "Insula de 1 milion”, difuzat la Kanal D, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00.

Ediția de aseară a reality show-ului "Insula de 1 milion” a adus noi provocări și momente tensionate. După ce Alina, protagonistă a jocurilor în ediția anterioară, și-a asumat responsabilitatea de a selecta trei coechipiere pentru probele dificile, Camelia și Emilia, din tabăra Vesticilor, și Elena din tabăra Sudicilor au fost introduse în emoția luptei pentru supraviețuire. Mihai nu a reușit să obțină sprijinul taberei și a părăsit competiția, iar Ruleta a ales numărul Anei, din tabăra Vesticilor, pentru a fi protagonista primei probe.

Competiția acerbă de supraviețuire și strategie continuă la "Insula de 1 milion"

Proba inițială a fost un adevărat test de abilitate și rezistență fizică pentru cele patru nominalizate, iar Alina a ieșit învingătoare, dedicându-și victoria fiului său și susținătorilor din familie.

"Această victorie o dedic lui Victor, băiețelul meu. Sunt sigură că e foarte mândru de mine și sunt foarte sigură că atât el, cât și soțul meu, m-au susținut de acasă", a spus cu lacrimi în ochi Alina la finalul probei.

Citește și: Mihai, în lacrimi după eliminare: „Îmi vor lipsi fetele..” Ce întrebare a avut Cosmin Cernat pentru concurenți: „Vorbim de o premieră acum în Arenă”

În proba decisivă, Emilia, Elena și Camelia s-au confruntat cu un challenge incredibil, doar Camelia a reușit să ducă la bun sfârșit această probă. Emilia a fost salvată după ce Elena a renunțat, fiind incapabilă să depășească teama de apă.

În ciuda eforturilor și a încurajărilor, Elena a declarat că a fost copleșită de dificultatea probei și că a fost nevoită să se retragă. Camelia a câștigat această etapă, obținând și un premiu în alimente, pe care l-a împărțit cu echipa Vesticilor.

" Prima oară am încercat o metodă cu ambele picioare pe aceeași treaptă, am văzut că nu funcționează. Cumva am renunțat la ideea de a mai concura, pentru că mi s-a părut foarte greu.

Apoi, într-adevăr, m-a convins Alina să mai încerc încă o dată, mai ales că aveam șanse, am luat a doua torță și m-am dus iar. Am încercat altă metodă și anume de a lua fiecare treaptă în parte, picior cu picior, n-a funcționat nici așa, practic în același loc m-am blocat de fiecare dată, un prag de lemn de care nu am reușit să trec, nu am putut", a declarat Elena, cea care se află în pericol de eliminare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Într-un alt moment tensionat, Mihai a fost protagonistul unei dispute în Arena, exprimându-și dezamăgirea față de unele comportamente din competiție și subliniind importanța caracterului și onestității.

Citește și: Total neașteptat! Ce nominalizări a făcut Szilard în această seară la Insula de 1 milion: „Nu mă așteptam deloc să fiu pe panou azi..”

Eu vă mulțumesc sincer pentru tot ce s-a întâmplat aici. Sunt lucruri pe care nu le-am mai experimentat într-un grup așa de mare și mă duc acasă cu un bagaj extrem de frumos de cunoștințe. Vă mulțumesc mult!", a spus cu emoție în glas Mihai.

Cu Ana desemnată să facă nominalizările pentru această etapă, tensiunea este la cote maxime. Cine va fi nominalizat, cine va fi în pericol de eliminare și dacă Elena va fi salvată, toate acestea vor fi dezvăluite într-un nou episod al "Insulei de 1 milion", difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!