Oana Lis își vinde lucrurile din casă pentru a avea mai mulți bani: „Am nevoie...”. Soția lui Viorel Lis se descurcă din ce în ce mai greu

Author: Diana Bostan

Oana Lis își vinde lucrurile din casă

Sursa: Facebook: Oana Lis

Oana Lis traversează o perioadă dificilă. Soția lui Viorel Lis și-a anunțat fanii că-și va vinde lucrurile din casă pentru a face rost de bani. Iată ce a postat aceasta pe pagina sa de Facebook!

Soția lui Viorel Lis nu știe la ce soluție să mai recurgă pentru a face rost de bani. Oana Lis este cea care se ocupă în totalitate de soțul bolnav, iar cheltuielile sunt unele extrem de mari. Acesta este și motivul pentru care Oana Lis vrea să vândă lucruri din casă prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, iar cei interesați o pot contacta.

Oana Lis își vinde lucrurile din casă

În ciuda problemelor financiare, Oana Lis nu și-a pierdut simțul umorului. Deși se află într-o situație delicată, soția lui Viorel Lis și-a păstrat simțul umorului. Aceasta a postat un mesaj, pe pagina sa de Facebook, prin care și-a anunțat urmăritorii că vrea să vândă unele lucruri din casă pentru a face rost de bani.

Citește și: Oana Lis, în doliu. Vedeta a pierdut o ființă dragă sufletului ei: „Gândul mi se duce la ea!”

„Am nevoie să mai vând ceva, să rezolv o situație. Ce ați vrea să cumpărați de la mine? Dați- mi niște idei please cu ce să mai vând.”, a scris soția lui Viorel Lis, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

 

Postarea Oanei Lis nu a trecut neobservată, internauții lăsându-i atât mesaje de încurajare, cât și critici.

Dacă unii au susținut că postarea este una deplasată, alții au încurajat-o sau chiar au venit cu idei.

„Să știți că dacă nu aveam nevoie pentru ceva chiar fff important...nu mă umileam online...pfff”, a fost răspunsul oferit de Oana Lis unui internaut.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

O urmăritoare a venit cu o soluție pentru Oana Lis

Una dintre urmăritoarele sale au sfătuit-o să-și vândă hainele, dar și alte obiecte pe o aplicație, lucru de care soția lui Viorel Lis nu era sigură până în acel moment.

Citește și: Ce se întâmplă cu Viorel Lis în aceste momente. Oana Lis se teme pentru viața soțului său: „Să vezi cum îmi tremură mâinile”

Oana Lis: Hai că încerc. Credeam că e vrăjeală. Merge și altceva în afara de haine? Gen tablouri etc.

Internaut: Orice vrei tu tablouri, haine, mobilă, orice, și prețul îl alegi tu.

La scurt timp, Oana Lis a venit și cu un mic update, mărturisind faptul că nu a reușit să vândă nimic și că situație ei este una critică.

Cu toate acestea, soția lui Viorel Lis le este recunoscătoare urmăritorilor săi pentru implicare și pentru sfaturi.

„Încă n-am făcut nici un ban, n-am vândut nimic. Dar v-am citit comentariile și vă mulțumesc că sunteți aici cu mine. Jur, n-am părinți, rude la care să sun, să cer un ajutor, o vorbă bună, sinceră. Așa că voi mi-ați fost aproape de multe ori la greu, de pe Facebook, exact așa. Vă iubesc.”, a mai scris aceasta pe Facebook.

 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!