Mihaela Homa, în lacrimi când a vorbit despre copil: „Mi-aș dori…”. Prin ce dramă trece fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Author: Diana Ghita

Mihaela Homa își dorește foarte mult să devină mamă

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Recent, Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 al show-ului matrimonial „Casa iubirii”, a fost invitată în cadrul emisiunii „Culisele iubirii”, unde a vorbit despre dorința de a deveni mamă.

La interviul cu Bianca Comănici, Mihaela Homa a dezvăluit cum a decurs viața ei după încheierea sezonului 2 din „Casa iubirii” și a explicat că este în căutarea unui bărbat serios, cu care speră să își întemeieze o familie.

Mihaela a avut, recent, o întâlnire

Fosta concurentă i-a mărturisit moderatoarei că, de curând, a cunoscut un tânăr din alt oraș, cu care s-a și întâlnit, însă nu crede că va intra într-o relație cu el: „A fost o întâlnire frumoasă, s-a simțit acolo o mică scânteie, dar cred că, totuși, gândim diferit și distanța...

Mi-aș dori să fie un băiat din zona mea”.

Mihaela a explicat că își dorește de la un bărbat să fie, înainte de toate, matur. De asemenea, tânăra a spus că vrea să fie prioritizată într-o relație. În viziunea ei, respectul este cel care leagă doi oameni, întrucât atracția fizică este efemeră.

„Să fie asumat și să fie responsabil. Să-și dorească ceva de viitor cu mine, să mă pună pe primul loc, să mă valideze.

(...) Atracția trece repede”,
 a declarat invitata Biancăi Comănici.

Mihaela explică de ce vrea cu ardoare să devină mamă

Odată clarificate aspectele referitoare la pretendentul ideal pentru fosta concurentă, moderatoarea emisiunii „Culisele iubirii” a ținut să o întrebe cum se vede peste cinci ani, iar ea a dezvăluit că are planuri foarte serioase pentru viitor. 

Mihaela Homa: Mi-aș dori să fiu mamă”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca Comănici: „Crezi că vei reuși?”.

Mihaela Homa: „Sper”.

După aceste răspunsuri, invitata s-a emoționat și a început să plângă, deși a încercat din răsputeri să-și stăpânească lacrimile.

Când a văzut reacția Mihaelei, Bianca a întrebat-o dacă se simte presată de cineva să facă acest lucru, iar ea a explicat: „Nu pune nimeni presiune pe mine, doar că întotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără, să mă bucur”.

Ulterior, moderatoarea a întrebat-o pe tânără: „Te-ai rugat pentru chestia asta?”.

Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a preferat să fie sinceră, așa că i-a spus: „Și în momentul de față mă rog.

Chiar îmi doresc asta foarte mult. Mama e și puțin bolnavă și chiar mi-aș dori foarte mult să mă vadă la casa mea, cu copil, pentru că asta e menirea noastră în lume, nimic nu te face mai fericit decât familia”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!