Decizia radicală luată de Narcisa după moartea lui Mădălin Paul Păduran. Unde vrea să plece iubita șoferului mort în accidentul de la Deveselu

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 17 apr 2024, 22:23

Narcisa ar vrea să plece în altă țară

Sursa: Instagram Mădălin Paul

După ce Mădălin Paul Păduran, iubitul Narcisei, a murit într-un tragic accident pe DN54, tânăra a explicat că își dorește să plece în Austria, pentru a ieși din întreg scandalul creat în jurul ei.

Narcisa a fost acuzată de foarte mulți oameni din localitatea Deveselu, județul Olt, dar și de un număr foarte mare de internauți pentru că ar fi responsabilă de moartea lui Mădălin Paul Păduran.

Cine s-ar fi ocupat de înmormântarea lui Mădălin Paul Păduran

Cazul tânărului mort în accidentul de pe DN54, dar și povestea din spatele acestei tragedii s-au viralizat foarte rapid pe rețelele sociale.

Conform informațiilor apărute în mediul online, acesta și-ar fi prins iubita la brațul altui băiat, iar când a vrut să-i ceară socoteală, amantul ar fi fugit în trombă cu mașina. Mădălin ar fi pornit imediat pe urmele lui, iar, în disperarea de a-l prinde, acesta a pierdut controlul volanului și intrat cu mașina într-un copac.

După aflarea acestei povești, foarte mulți oameni din România i-au adus zile la rând diverse acuzații Narcisei, dar și critici foarte dure, care nu par să se fi oprit nici la aproape o săptămână de la decesul iubitului ei.

De asemenea, aceasta a fost implicată în foarte multe scandaluri, inclusiv cu părinții lui Mădălin Paul, pe care tânăra îi acuză că nu ar fi participat cu niciun ban la cheltuielile pentru înmormântare.

Citește și: Cum a fost surprinsă Narcisa la înmormântarea lui Mădălin Păduran, tânărul decedat în accidentul de la Deveselu. Motivul pentru care presupusa iubită s-a îmbrăcat în alb

„Bună ziua, țin să vă anunț că aș vrea ca părinți lui Mădălin să justifice că au contribuit cu ceva la înmormântarea băiatului lor! Dacă nu, o să justific eu că înmormântarea a fost făcută de mine, tot ce conține o înmormântare, haine, mâncare, tron, etc! Vreau să fim corecți, dacă nu revin eu cu dovezi!”, a transmis Narcisa pe rețelele sociale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Narcisa ar vrea să plece din România după moartea lui Mădălin Paul Păduran

De asemenea, tânăra s-a arătat foarte afectată de scandalul care a izbucnit în jurul ei, așa că a explicat că ar vrea să părăsească țara, întrucât toate reacțiile negative răsfrânte asupra ei au copleșit-o. Conform Redacția.ro, Narcisa a dezvăluit că își dorește să înceapă o nouă viață în Austria.

Însă, tatăl lui Mădălin Paul Păduran a transmis că, prin aceste victimizări, fata și mama ei încearcă doar să distragă atenția de la o faptă josnică pe care au comis-o înainte de funeraliile băiatului.

Citește și: Reacția tranșantă a tânărului pe care Mădălin Păduran l-ar fi urmărit înainte de a intra cu mașina în copac: ,,El a murit din prostia lui”. Ce spune acesta despre relația cu Narcisa

„Bună ziua! Țin să vă anunț, în calitate de părinte al lui Mădălin Paul, care a decedat în accident, că în contul deschis de doamna Sanda (n.r. mama narcisei), fără solicitarea noastră si fără să vrem, a creat acest cont pentru a strânge bani pentru Mădălin, acești bani care nu au ajuns nici până în ziua de azi la noi, ea folosindu-se de această situație neplăcută și profitând atât de durerea noastră, cât și de el. Îmi pare rău pentru cei care au donat bani în acel cont, crezând că ajung la noi”,  a explicat tatăl tânărului decedat, prin intermediul unei postări.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!