Cum a fost surprinsă Narcisa la înmormântarea lui Mădălin Păduran, tânărul decedat în accidentul de la Deveselu. Motivul pentru care presupusa iubită s-a îmbrăcat în alb

Author: Diana Bostan

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Mădălin Păduran

Sursa: Captură TikTok

Mădălin Păduran și-a pierdut viața într-un mod tragic, într-un accident rutier în apropiere de Deveselu. Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost condus pe ultimul drum, iar mai multe imagini sfâșietoare au apărut de la înmormântare.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a intrat cu mașina într-un copac, în timp ce-l urmărea pe cel cu care se presupune că iubita lui avea o relație. La înmormântarea lui Mădălin s-a ținut cont de toate tradițiile, iar imaginile sfâșietoare au devenit virale pe rețelele sociale.

Imagini cutremurătoare de la înmormântarea lui Mădălin

După ce Mădălin Păduran, tânărul care a decedat într-un accident rutier la Deveselu a fost condus pe ultimul drum, mai multe imagini de la înmormântarea au apărut în mediul online, aducând și mai multă tristețe

în rândul apropiaților și familiei. O mulțime de oameni s-au adunat pentru a-și lua un ultim rămas-bun de la el.

Citește și: Narcisa a dezvăluit că ea s-a ocupat de înmormântarea tânărului decedat în accidentul de la Deveselu: ,,Înmormântarea a fost făcută de mine”. Cum a răspuns tatăl lui Mădălin în fața acuzațiilor

Conform unor tradiții străvechi, înainte de a fi înmormântat, se consideră că omul trebuie să parcurgă cele trei etape semnificative ale vieții: botezul, căsătoria și înmormântarea.

În cazul tragic al lui Mădălin, care a pierit într-un accident cumplit în Deveselu, Olt, nefiind căsătorit, la ceremonia de înmormântare, iubita lui, Narcisa, presupusa lui iubită, a fost îmbrăcată în alb, simbolizându-se astfel rolul de mireasă în această tristă împrejurare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În regiunea Olteniei, tradiția miresei la fântână este una foarte răspândită, în care mireasa scoate apă din fântână și o varsă pe pământ, simbolizând plecarea în lumea de dincolo.

Narcisa a respectat cu solemnitate această tradiție, iar momentul a fost capturat în fotografii postate pe o platformă de socializare precum TikTok.

Narcisa susține că ea s-a ocupat de întreaga înmormântare

Într-o postare făcută pe pagina sa personală de Facebook, Narcisa scoate în evidență faptul că ea ar fi plătit pentru înmormântarea lui Mădălin Păduran.

„Țin să vă anunț că aș vrea ca părinți lui Mădălin, să justifice că ei au contribuit cu ceva la înmormântarea băiatului lor! Dacă nu o să justific eu că înmormântarea a fost făcută de

mine, tot ce conține o înmormântare, haine, mâncare, tron, etc! Vreau să fim corecți, dacă nu revin eu cu dovezi”, a transmis tânăra în postarea făcută pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Reacția tranșantă a tânărului pe care Mădălin Păduran l-ar fi urmărit înainte de a intra cu mașina în copac: ,,El a murit din prostia lui”. Ce spune acesta despre relația cu Narcisa

Deși unii internauți au ținut să o contrazică pe tânără, aceasta a venit cu noi argumente împotriva familiei lui Mădălin. Narcisa susține că mașina lui Mădălin ar fi fost cumpărată din banii părinților ei.

„Și mașina lui Mădălin a fost cumpărată pe banii alor mei, nu știți multe, mă abțin să nu pun dovezi aici”/ „Se plimba pe banii mei, știi cât timp nu a lucrat Mădălin, nu știi! Nimeni de la el din casă nu lucrează, nu mai judecați! Nu aveți ideea de nimic”, au

fost două dintre răspunsurile lăsate de Narcisa în urma postării sale.

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.