Gest surprinzător făcut de Patrick de la ”Casa iubirii”. Cui i-a dăruit concurentul un buchet imens de trandafiri roșii: „Mi-aș dori să fie pentru Larisa”

Author: Diana Bostan

Patrick de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Patrick Deac

Patrick de la ”Casa iubirii” și-a surprins fanii cu ultima sa postare. Concurentul s-a filmat cu un buchet imens de trandafiri, iar susținătorii s-au întrebat pentru cine sunt florile.

Patrick este unul dintre cei mai populari și carismatici concurenți din ”Casa iubirii”. Deși nu și-a găsit dragostea până în acest moment, concurentul s-a filmat cu un buchet imens de trandafiri roșii, iar acest lucru a trezit suspiciuni din partea fanilor.

Patrick de la ”Casa iubirii” a fost surprins cu un buchet imens de trandafiri

Patrick a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Nona, însă relația celor doi nu a rezistat și-n afara competiției.

Întors în cel de-al treilea sezon al emisiunii, Patrick și-a arătat interesul pentru Larisa, însă nici de această dată lucrurile nu s-au concretizat. În acest moment, Patrick și-a manifestat interesul față de Rebecca, însă rămâne de văzut dacă tânărul va reuși să-și găsească dragostea în acest sezon.

Citește și: Roberta și Patrick sunt la cuțite: ''Educația ta, ai crescut la oi!'' De la ce a pornit scandalul dintre concurenții din Casa iubirii

În ultima sa apariție online, Patrick a captat atenția urmăritorilor săi prin postarea unui videoclip pe contul său personal de Instagram. Îmbrăcat impecabil, el a apărut ținând în mână un buchet impresionant de trandafiri roșii, declanșând un val de reacții în mediul virtual. Cu toate că nu a dezvăluit detalii despre cui va oferi buchetul de flori sau despre intențiile sale, Patrick le-a urat fanilor săi: ”Paște fericit tuturor!”, notează Wowbiz.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fanii s-au gândit imediat că florile ar putea fi pentru Nona, Rebecca sau Larisa. ”În mintea lui fiind numai Nona”/ „Te așteaptă Larisa cu ei”/ „Mi-aș dori să fie pentru Larisa”/ „Pentru Rebecca”, au fost doar unele dintre comentariile lăsate de susținători la postarea lui Patrick.

View this post on Instagram

A post shared by Patrick Deac (@deacpatrick)

Ce mesaj a postat Nona chiar de ziua lui Patrick

Se știe că Patrick și Nona au avut o relație tumultuoasă și foarte îndrăgită de către urmăritorii emisiunii și de fanii lor, astfel că mulți oameni încă speră la împăcarea lor, deși fiecare și-a văzut de viață în felul lui.

Citește și: „Eu am început să dorm cu bebelinii”. Nona de la “Casa iubirii”, surprinsă în ipostaza de mămică. Cum s-a afișat fosta concurentă în mediul online

În timp ce Patrick își serba ziua alături de colegii lui din „Casa iubirii”, Nona se distra și ea în felul ei, alături de o prietenă în mașină, cu care asculta o melodie emoționantă. Versurile erau foarte romantice și au fost cântate de fosta concurentă chiar de ziua lui Patrick, astfel că fanii au fost surprinși de coincidență.

„Dacă ai știi cât te iubesc/ Vai de viața mea/ Câte aș face pentru tine/ Of, inima mea/ Toate astea ți le spun că ești un om bun/ Și nu m-ai lăsa/ Orice mi s-ar întâmpla”, sunt versurile melodiei pe care Nona o cânta alături de prietena ei, în mașină, chiar în ziua în care Patrick împlinea 24 de ani.

Deși a fost ziua fostului ei iubit, Nona nu i-a făcut niciun fel de urare în mod public lui Patrick.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!