Roberta și Patrick sunt la cuțite: ''Educația ta, ai crescut la oi!'' De la ce a pornit scandalul dintre concurenții din Casa iubirii

Author: Diana Tilă

Roberta și Patrick au un nou conflict în Casa iubirii. Ce mai au de împărțit cei doi tineri?

Roberta și Patrick sunt la cuțite: ''Educația ta, ai crescut la oi!'' De la ce a pornit scandalul dintre concurenții din Casa iubirii

Fanii emisiunii ''Casa iubirii'' au avut parte de o nouă ediție incendiară, luni, 6 mai, în care conflictele au plutit în aer. În Casa iubirii s-a schimbat atmosfera, după ce Roberta și Patrick au început să-și spună replici acide.

Roberta s-a enervat la culme, după ce a fost luată peste picior de Patrick, atunci când vorbea cu Sebastian. Concurentul îi lansează un atac direct tinerei, iar tensiunile dintre ei ating cote maxime.

Patrick este de părere că Roberta este o fată accesibilă, având în vedere că s-a sărutat cu Sebastian

la scurt timp după ce l-a cunoscut. Mai mult, concurentul a declarat că acesta ar fi unul dintre motivele pentru care nu a vrut să fie într-o cunoaștere cu Roberta.

''Termenul de accesibil este unul foarte urât, dar faptul că i-ai dat voie unui bărbat să te sărute, în condițiile în care nu îl cunoști atât de bine. De-asta nu am vrut să intru într-o cunoaștere cu tine.'', i-a spus Patrick Robertei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

După declarațiile făcute de Patrick, spiritele s-au încins în Casa iubirii, iar Roberta a trecut la atac. Concurenta declarat că Robi și Patrick sunt falși.

Roberta: ''Falșilor!''

Patrick:'' Iar m-ai băgat în oală cu Robi.''

Roberta:'' Oricând o să te bag. Eu cred că tu ești învățat cu femei de genul, dragul meu.

Știu și am auzit destule, dar nu ne comparăm și nu am nici tatuaje.''

Patrick:'' Dacă eram cu fete de genul, probabil aș fi interacționat cu tine.''

Roberta:'' Nu mă m-ai provoca.''

Patrick:'' Nu te provoc...''

Roberta:'' Hai, bâști!''

Patrick:'' Vezi?! Asta e educația ta, dacă ai crescut la oi, normal că așa faci.''

Citește și: Virginia, mesaj emoționant în prima zi de Paște! „Iubirea este liniște” Cum a sărbătorit concurenta în aceste zile

Rămâne de văzut cum se vor termina conflictele dintre concurenți. Casa Iubirii poate fi vizionată în fiecare zi la Kanal D, de luni până vineri, de la orele 10:00 și 16:30, iar în weekend de la orele 16:00 și 19:00

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!