Ce pofte are Hailey Bieber în sarcină! „Nu mă judecați” Cum se răsfață soția lui Justin, după ce a anunțat că este însărcinată

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 mai 2024, 10:15

Ce pofte are Hailey Bieber în sarcină! „Nu mă judecați” Cum se răsfață soția lui Justin, după ce a anunțat că este însărcinată

Sursa: Instagram

Hailey și Justin Bieber au anunțat în urmă cu câteva zile că vor fi părinți. Soția cântărețului a început deja să aibă diferite pofte, unele dintre ele chiar atipice.

Hailey Bieber a împărtășit cu fanii ei poftele care o încearcă în sarcină, iar noi putem confirma faptul că da, probabil doar o femeie însărcinată ar putea avea astfel de pofte.

Ce pofte are Hailey Bieber în sarcină

Hailey Bieber este o prezență care inspiră feminitate, eleganță și o frumusețe naturală. Silueta sa rămâne de invidiat, chiar dacă aceasta poartă acum un copil în pântece.

În perioada sarcinii, Hailey își ține urmăritorii la curent, iar recent, blondina a postat pe rețelele sociale noua sa poftă. Este vorba despre o salată de ouă, un castravete murat și sos iute!

Citește și: Gigi Hadid a fost arestată în Insulele Cayman. În bagajul modelului se afla o substanță interzisă

„Cea mai mare poftă a mea din prezent..

Salată de ouă pe un castravete murat, cu un sos iute. Și nu, nu aveți voie să mă judecați!”
a scris aceasta pe Instagram.

Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil

Familia Bieber se va mări. În urmă cu o săptămână, Justin și Hailey au anunțat faptul că vedeta este înscărcinată, iar cei doi așteaptă cu mare entuziasm bebelușul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Imagini șocante! Justin Bieber a apărut în mediul online cu fața paralizată din cauza bolii de care suferă

Cei doi au făcut marele anunț printr-un videoclip de-a dreptul emoționant și a unor serii de fotografii, în non culorile alb și negru.

Hailey a vorbit încă din 2021 despre cât de mult își dorea să vină mamă și să își întemeieze o familie alături de Justin Bieber.

„Întotdeauna am știut că ne dorim aceleași lucruri pentru viitorul nostru. Am vorbit despre dorința de a ne căsători de tineri, de a avea o familie tânără și de a ne construi o viață, chiar înainte să ne dăm seama că vrem să fim unul cu celălalt”, spunea atunci vedeta, pentru revista ELLE.

De cealaltă parte, Justin mărturisea în 2020, în cadrul emisiunii prezentate de Ellen DeGeneres, faptul că vor face atât de mulți copii cât va vrea Hailey.

„Voi avea atâția câți dorește Hailey să facă. Mi-ar plăcea să am un mic trib. Dar, da, este corpul ei și orice vrea ea să facă...”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!