Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto

Author: Diana Ghita
Actualizat: 09 mai 2024, 23:32

Justin Bieber și Hailey Bieber se pregătesc să devină părinți

Sursa: Instagram Justin Bieber

Justin Bieber și Hailey Bieber au anunțat, oficial, că vor avea un copil! Cei doi au arătat imaginile cu burtica vedetei pe rețelele sociale.

Justin Bieber și Hailey Baldwin Bieber așteaptă primul lor copil. Cuplul a făcut anunțul pe Instagram, joi, prin intermediul unui videoclip emoționant și a unei serii de fotografii de la o ședință foto profesională, care prezintă ceea ce pare a fi o reînnoire a jurământului între cei doi, după ce, până acum, s-a zvonit că se despart.

Ce declarații făcea Hailey Bieber despre întemeierea unei familii

Hailey, în vârstă de 27 de ani, și Justin, în vârstă de 29 de ani, s-au arătat în numeroase rânduri foarte deschiși în ceea ce privește dorința de a fi părinți tineri. De asemenea, Hailey a vorbit despre întemeierea unei familii, în anul 2021.

„Întotdeauna am știut că ne dorim aceleași lucruri pentru viitorul nostru. Am vorbit despre dorința de a ne căsători de tineri, de a avea o familie tânără și de a ne construi o viață, chiar înainte să ne dăm seama că vrem să fim unul cu celălalt”,

declara vedeta, pentru ELLE.

Justin Bieber și Hailey Baldwin Bieber s-au căsătorit în septembrie 2018, după o logodnă de două luni, iar acum așteaptă primul lor copil.

Citește și: A murit Virgil Abloh, creator al colecţiilor pentru bărbaţi Louis Vuitton. Gigi Hadid, Hailey Bieber și alte modele celebre, îndurerate de moartea designerului: "Am inima frântă"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce au postat Justin Bieber și Hailey Bieber pe rețelele sociale

În postarea publicată de artist, pe Instagram, el și tânăra au fost surprinși în timp ce se sărutau în mijlocul a ceea ce părea a fi o reînnoire a jurământului, întrucât Hailey era îmbrăcată cu o rochie albă, care seamănă foarte mult cu rochia ei de mireasă. Videoclipul și fotografiile ulterioare o înfățișează pe Hailey cu o burtică de gravidă foarte vizibilă.

În luna decembrie a anului 2020, Ellen DeGeneres l-a întrebat pe Justin: „Câți copii vei avea și când?”.

Artistul a fost sincer și s-a arătat dornic să aibă cât mai mulți copii cu soția lui: „Voi avea atâția câți dorește Hailey să facă. Mi-ar plăcea să am un mic trib. Dar, da, este corpul ei și orice vrea ea să facă...

Cred că vrea să aibă câțiva.” Apoi a adăugat că „Hailey mai are câteva lucruri pe care vrea să le realizeze ca femeie și cred că, pur și simplu, nu este încă pregătită, iar asta este în regulă”.

Citește și: Imagini șocante! Justin Bieber a apărut în mediul online cu fața paralizată din cauza bolii de care suferă

Vezi această postare
pe Instagram

O postare distribuită de Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

 


Episodul 53 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 20 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.