Cum arată și cât valorează noua mașină a Adelinei Pestrițu. Vedeta a optat pentru un interior spectaculos : „Apropiații știu cât de mult mi-am dorit”

Autor: Diana Bostan

Adelina Pestrițu și-a achiziționat mașina visurilor

Sursa: Instagram: Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu și-a achiziționat mașina visurilor sale. Nu doar prețul bolidul de lux a atras atenția internauților, ci și interiorul său!

Fosta prezentatoare TV duce o viață la care mulți doar visează. De curând, Adelina Pestrițu a șocat internetul în momentul în care și-a prezentat noua mașină. Bolidul face parte din gama de lux, iar interiorul a fost personalizat după bunul plac al vedetei, Adelina Pestrițu optând pentru un portocaliu orbitor.

Adelina Pestrițu și-a achiziționat mașina mult visată

După o perioadă în care a muncit din greu, Adelina Pestrițu și-a achiziționat mașina visurilor. Vedeta a împărtășit întregul moment cu urmăritorii săi și le-a dezvăluit cât de încântată este de noua achiziție.

Fosta prezentatoare TV susține că a reușit să păstreze secretul timp de o lună, perioadă în care interiorul mașinii a fost personalizat după bunul său plac.

Citește și: Cum arăta Adelina Pestrițu înainte să ajungă celebră. Vedeta a renunțat recent la implanturile mamare

„Apropiații știu cât de mult mi-am dorit un G Class și parcă atunci când l-am cumpărat au răsuflat liniștiți sperând că n-o să-i mai înnebunesc.

Surpriză. Acum o să-i înnebunesc și mai tare pentru cât de mult îmi place. Deci nu vor scăpa de mine. Am păstrat secretul pentru că timp de 1 luna au lucrat intens pentru a-i da o nouă înfățișare printr-un interior personalizat, schimbat aproape în totalitate”
,
a scris vedeta, într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Tot în postarea sa, Adelina Pestrițu a spus că își dorea ca mașina în care își petrece cel mai mult timp să fie una sigură, spațioasă și, desigur, elegantă. Bolidul ce aparține brand-ului german Mercedes-Benz ar valora peste 200.000 de euro, potrivit Libertatea.

Vedeta a optat pentru un interior portocaliu

Nu doar prețul, ci și interiorul bolidului de lux a atras atenția internauților. Sper surprinderea tuturor, Adelina Pestrițu a optat pentru un interior complet portocaliu. Culoarea aleasă de vedetă a stârnit și un val de reacții în secțiunea destinată comentariilor.

Dacă unii s-au plâns de faptul că această culoare este una neobișnuită și-ți poate da dureri de cap, vedeta le-a dezvăluit faptul că nu are probleme și nici migrene în timp ce se află la volanul mașinii.

Citește și: Adelina Pestrițu, despre decizia care i-a schimbat viața: „Operațiile estetice vin cu riscuri” Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la implantul mamar

„Cred că aș avea migrene cu atâta portocaliu în interior”, a fost comentariul lăsat de un internaut. Adelina Pestrițu nu a stat pe gânduri și i-a oferit un răspuns pe măsură: „Am testat și nu s-au instalat migrenele”.

Atentă mereu la detalii și cunoscută pentru faptul că nu lasă nimic la voia întâmplării, Adelina Pestrițu a îmbrăcat un trenci în aceeași culoare cu interiorul bolidului de lux, lucru remarcat și apreciat de comunitatea sa.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!