Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mai 2024, 21:22
video Foto(5)

Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!

Aflată la cel de-al treilea sezon, îndrăgita emisiune Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își întâlnească jumătatea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni uriașe iscate fie din cauza geloziei, fie din cauza orgoliilor puternice. După ce în ediția precedentă Roberta a fost din nou țintă acuzațiilor lansate de colegele sale și a fost pusă la zid, în ediția de astăzi, romantismul s-a instalat din nou în Casă iubirii.

Robi a explodat de gelozie în clipă în care și-a văzut fosta iubita în compania lui Patrick, în camera roșie și a decis să nu lase lucrurile așa. Tânărul a invitat-o și el pe Virginia în camera roșie.

Robi a chemat-o pe Virginia în camera roșie pentru a afla ce a nume a discutat aceasta cu Patrick 

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut în fața Virginiei că este gelos din cauza apropierilor tandre dintre ea și Patrick.

Vizibil măcinat de furie și gelozie, Robi a ales să o cheme astăzi pe fosta lui iubita în camera roșie, însă nu pentru a-i da de înțeles că își dorește împăcarea, ci pentru că a vrut să afle ce anume a vorbit această cu Patrick în camera roșie.

Dornic să o impresioneze pe Virginia, Robi a întâmpinat-o cu un buchet de bujori roz și mai mult decât atât a insistat să o sărute pe obraji și să îi arate tandrețea lui.

Pe de altă parte, Virginia l-a sfătuit pe Robi să ofere flori unei singure fete, că să nu mai stârnească atâtea controverse.

Citește și: Robi, mesaj cu subînțeles: "M-am îndrăgostit de tine!" Cine este tânăra care i-a pus capac concurentului din Casa iubirii

Virginia: Tu oricum o dai în bară! Așa că e ok! M-am obișnuit!

Robi: Nu te-ai obișnuit cu mine să o dau în bară?

Virginia: Ba da! M-am obișnuit! Nu m-a surprins nimic! Și dacă nu-mi luai flori tot același lucru era! Dar mulțumesc, apreciez!

Robi: Deci de acum înainte să nu-ți mai iau că oricum și dacă îți iau și dacă nu îți iau e același lucru, nu?

Virginia: Nu, dar nu m-ar fi surprins!

Robi: Vezi că n-am luat atâtea flori în viață mea la o femeie!

Virginia: Îmi scoți ochii? De ce m-ai chemat la camera roșie?

Robi: Să văd ce faci! Mi-era dor de ține! Vreau să te întreb ce sunt cu apropierile astea dintre ține și Patrick?

Virginia: Ești gelos?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Robi: Nu știu dacă sunt neapărat gelos! Nu știu... dansați... Patrick a pus mâna, te pupă...

Virginia: Te întrebăm dacă ești gelos! Nu-mi descrie dansul că îl știu!

Robi: Am așa un deranj dar nu pot să zic că sunt gelos neapărat! Ți-a fost dor de mine?

Virginia: Nu!

Robi: Mie mi-a fost dor de ține! Îmi calc eu pe orgoliu din cauza ta!

Citește și:  Patrick a pupat-o pe Virginia! Robi dă primele semne de gelozie: „Ce ți se pare ție gestul ăsta?”

Robi, măcinat de gelozie! Vrea să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie

Robi a recunoscut în față Virginiei că a chemat-o pentru că îi era dor de ea, însă nu a negat nici faptul că și-a dorit enorm să afle chiar de la ea ce anume a discutat cu Patrick în camera roșie. Concurentul a mărturisit că nu i-a picat deloc bine să îi vadă din ce în ce mai apropiați în ultima vreme și mai ales l-au deranjat teribil gesturile colegului sau la adresa Virginiei.

Virginia: Și ești gelos pe Patrick, am înțeles!

Robi: Vezi așa ceva între ține și el? Din punctul meu de vedere nu sunt apropieri prietenești! L-am întrebat și pe el și mi-a dat-o exemplu pe Julia! Și i-am zis că nu e adevărat! Cu Julia nu face chestii de astea!

Virginia: Mi-a pupat mâna de două ori fix când te-ai uitat tu, că să vezi!

Robi: Având în vedere că a avut date cu Rebecca, mi se pare puțin ciudat!

Virginia: El a spus că îi place Rebecca dar nu simte în direcția aia de relație!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!