Roberta, făcută praf de Rebecca! „Promovează trasul de păr!” Sebastian îi va sări în apărare! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 14 mai, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mai 2024, 00:02

Roberta pusă din nou la zid! Rebecca scoate la iveală noi detalii uluitoare despre rivala sa! Julia va lansa replici acide la adresa Robertei! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 14 mai, la Kanal D!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, cu noi concurenți dornici să își caute jumătatea și să își construiască o relație serioasă, dar care au parte în fiecare ediție de multe provocări, certuri de pomină din cauza geloziei sau a orgoliilor puternice. După o Gala presărată cu multe tensiuni la finalul căreia Andreea a fost eliminată, a început o nouă săptămână ce se anunță la fel de surprinzătoare.

Roberta, pusă la zid de Rebecca și Julia

În ediția de marți, 14 mai 2024, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de noi certuri și multe provocări. În centrul atenției se va află din nou Roberta care va fi din nou pusă la zid de către eterna ei rivală, Rebecca. În apărarea concurentei va sări Sebastian, care va veni cu argumente în favoarea ei și va încerca să o pună la punct pe Rebecca.

Citește și: Bianca de la ”Casa iubirii”, declarații incendiare despre Robert: ,,El se potrivește cel mai mult cu ceea ce îmi doresc eu”. Fosta concurentă a dat cărțile pe față după eliminare

Sebastian: Oprește-te! Alo!

Rebecca: Am un nume, Rebecca!

Sebastian: Eu nu cred că a făcut-o intenționat!

Rebecca: Normal! Nici nu mă așteptăm!

Sebastian: Nu aveți cum să ziceți că a făcut intenționat, dacă mesajul a început cu vorbe frumoase!

Rebecca: Nu se poate! De două minute vreau să zic ceva!

Virginia: De ce nu-l citești?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Roberta: Pentru că au fost foarte multe și nu am apucat să le citesc pe toate!

Rebecca: Vorbești pe lângă subiect!

Rebecca, acuzații dure la adresa Robertei

Pe de altă parte, Rebecca va lansa în continuare acuzații grave la adresa Robertei și va spune în fața tuturor faptul că aceasta ar fi amenințat-o că o va trage de par.

Mai mult decât atât, Rebecca va susține că Roberta promovează "trasul de păr".

Citește și: Cât de frumoasă este mama Robertei de la “ Casa iubirii”. Cele două seamănă ca două picături de apă

Rebecca: Vorbim de faptul că tu promovezi să ne tragi de păr! Dragi telespectatori, Roberta promovează "trasul de păr"

Julia: Eu am adus subiectul pentru că eram curioasă de părerea băieților și implicit al lui Sebastian, care este cunoașterea ta!

Roberta: Tot tu spui că nu mai vrei ceartă și tot tu aduci subiectul!

Julia: Normal că îl aduc! Ce crezi, că subiectele astea se pot clarifica și fără ceartă unul la mâna și dacă tu nu ai face asta nu ar există subiect!

Roberta: Și se clarificase fără ceartă în vestiar!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!