Andreea de la Casa Iubirii, prima reacție după eliminare: "Mi-am învățat lecțiile!" Ce a postat fosta concurentă pe rețelele sociale

Author: Diana Tilă
Actualizat: 13 mai 2024, 08:51

Andreea de la Casa Iubirii, prima reacție după eliminare

Sursa: Instagram Andreea Moromete

Andreea este concurenta care a părăsit duminică, 12 mai, Casa iubirii. Iată ce mesaj a transmis tânăra după eliminare.

Duminică, 12 mai, Andreea a fost eliminată din cadrul emisiunii Casa iubirii. Din nefericire, tânăra nu a reușit să își găsească un partener care să o facă să se simtă iubită și apreciată. Cu toate acestea, tânăra a plecat cu zâmbetul pe buze. Iată ce a declarat Andreea după ce a părăsit competiția.

Citește și: Eliminare plină de suspans în „Casa iubirii”! Cine a părăsit competiția în această seară: „A fost o experiență provocatoare pentru mine”

Andreea de la Casa Iubirii, prima reacție după eliminare

După Gala eliminatorie, Andreea a decis să facă primele declarații despre experiența pe care a trăit-o în ultima perioadă. Fosta concurentă de la Casa iubirii susține că prin intermediul emisiunii a reușit să își demonstreze cât de mult a evoluat și cât de puternică este.

Andreea a declarat că este mândră de parcursul ei în Casa iubirii și de faptul că și-a respectat principiile și valorile pe care le are.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Fosta concurentă din Casa iubirii se bucură că a făcut parte din acest proiect și că a cunoscut oameni minunați, care o apreciază și care au ajutat-o să iasă din zona ei de confort.

''Parcursul meu în această emisiune s-a încheiat și aici mi-am demonstrat cât de mult am evoluat în ultimul an.

Sunt așa mândră de cum m-am comportat, de principiile, valorile și obiectivele pe care le am, de munca mea, de cercurile de oameni în care mă aflu în viața mea de zi cu zi și de tot ce am realizat până acum. Consider că mi-am învățat lecțiile din această experiență și era timpul să mă întorc în raiul meu cu încă o cărămidă pusa în dezvoltarea mea. Mulțumesc @casaiubirii.kanaldromania pentru tot și vă mulțumesc vouă, oameni minunați, pentru toate mesajele și comentariile frumoase.
Mă înclin!'',
a scris Andreea pe Instagram.

Citește și: Robi este hotărât s-o recucerească pe Virginia! Va face orice să-i taie calea lui Patrick: „Nu pot să accept o interacțiune între ea și un alt bărbat”. Nu ratați un nou episod incendiar din „Casa iubirii” de luni, 13 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.