Eliminare plină de suspans în „Casa iubirii”! Cine a părăsit competiția în această seară: „A fost o experiență provocatoare pentru mine”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 mai 2024, 21:00

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, a avut loc o gală eliminatorie plină de suspans.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, casa a mai rămas fără un concurent în urma unei eliminări pline de suspans.

Eliminare plină de suspans în „Casa iubirii”

Așa cum ne-am obișnuit, încă o gală plină de suspans a avut loc astăzi, 12 mai 2024, în „ Casa iubirii ”, în care concurenții și-au luat „la revedere” de la o persoană dragă.

Citește și: „Sunteți penibili amândoi”. Patrick și Robi au pus tunurile pe Roberta. Concurenta susține că cei doi nu sunt asumați

În gala eliminatorie de astăzi, trei persoane au ajuns pe podiumul eliminării. Este vorba de Bogdan, Andreea și Julia.

Deși Patrick a glumit și i-a îndemnat pe susținătorii Juliei să facă un colaj cu poze din fiecare dată în care Julia a fost chemată la eliminare, iată că Robi nu a crezut nicio secundă că blondina va fi eliminată și, din fericire, chiar a avut dreptate.

Julia a fost prima concurentă salvată de la eliminare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Se leagă o relație între Patrick și Julia? Blondina i-a făcut declarații neașteptate concurentului, în camera roșie: „Te plac!”

Suspansul a început să crească atunci când pe podiumul eliminării au rămas doar Bogdan și Andreea. N-a mai durat foarte mult până când Andreea Mantea a anunțat că Bogdan este cel care se întoarce la locul lui, iar Andreea este, din păcate, eliminată.

Andreea a părăsit competiția în această seară

Deși a avut o ședere foarte scurtă în „Casa iubirii”, Andreea a plecat cu zâmbetul pe buze, bucuroasă că a avut parte de o experiență care a scos-o din zona ei de confort și că a cunoscut oameni cu care

s-a împrietenit și pe care-i va păstra aproape afară.

„A fost o experiență provocatoare pentru mine, am ieșit total din zona mea de confort, am spus asta de când am intrat, a fost un format cu totul diferit, mă bucur că am avut șansa de a mă afla, aici am descoperit lucruri noi despre mine, sunt mândră de parcursul meu aici, am căpătat pe zi ce trece mai multă încredere în mine, am intrat fiind cu încrederea la pământ și ies și cu niște oameni în plus în viața mea pentru care sunt

foarte recunoscătoare”, a mărturisit Andreea, înainte să plece din „Casa iubirii”.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!