Cât de frumoasă este mama Robertei de la “ Casa iubirii”. Cele două seamănă ca două picături de apă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 mai 2024, 10:33

Roberta și-a uimit fanii cu frumusețea ei

Sursa: Instagram: dederoberta

Roberta, una dintre cele mai frumoase fete din ”Casa iubirii”, are o mamă la fel de frumoasă. Concurenta a postat o fotografie emoționantă cu cea care i-a dat viață.

Roberta este o absolventă a Facultății de Studii Economice din Ploiești, parte a Universității Petrol și Gaze. Concurenta nu a atras atenția doar prin fizicul său, ci și prin conflictele în care a fost implicată în casă. Fiind apreciată pentru felul în care arată, Roberta le-a arătat susținătorilor de la cine a moștenit frumusețea.

Cât de frumoasă este mama Robertei de la ”Casa iubirii”

Roberta este una dintre concurentele din ”Casa iubirii” ce în acest moment se află într-o cunoaștere cu Sebastian. Concurenta și-a uimit susținătorii cu frumusețea ei, dar și cu fotografiile postate pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Roberta pune punct cunoașterii cu Sebastian! „Nu are rost să mai continuăm”. Aflați motivul incredibil în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 10 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ei bine, se pare că Roberta a moștenit frumusețea de la mama ei. Concurenta a postat o fotografie, în secțiunea InstaStory, cu mama ei. Fanii au rămas surprinși să vadă cât de frumoasă este aceasta și cât de mult seamănă cele două. Urmăritorii săi au apreciat imediat faptul că Roberta se mândrește cu mama ei, lansând un val de complimente la adresa acesteia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Deși Roberta a dezvăluit faptul că părinții ei nu au fost extrem de încântați de faptul că aceasta a venit să-și caute iubirea într-un show matrimonial, aceștia o susțin în tot ceea ce fac. 

Cine este Roberta de la ”Casa iubirii”

Roberta are 25 de ani și vine din Ploiești. Tânăra este o absolventă a Facultății de Studii Economice din Ploiești, parte a Universității Petrol și Gaze.

Înainte de a se angaja la bancă, a lucrat ca educatoare într-o grădiniță privată. De asemenea, a lucrat ca broker imobiliar și în asigurări.

Citește și:  Roberta și Sebastian, probleme în paradis: "Este finalul cunoașterii?" Ce se întâmplă între cei doi concurenți? Urmăriți o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii, marți, 7 mai, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Roberta are o pasiune pentru zona artistică, ceea ce se reflectă în cursurile pe care le-a urmat în machiaj și beauty. De asemenea, îi place să cânte, chiar dacă nu în public, ceea ce sugerează sensibilitatea sa artistica.

Ea caută un partener care să fie respectuos, încrezător în sine, să ofere siguranță și să fie deschis la schimbare. Tânăra spune despre ea ca este inteligentă, încrezătoare în sine.

Ea se descrie ca fiind calmă, foarte înțelegătoare și deschisă la schimbare. Deși a dezvăluit faptul că este interesată de Patrick, în momentul în care a intrat în emisiune, în momentul de față Roberta se află într-o cunoaștere cu Sebastian.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!