Roberta pune punct cunoașterii cu Sebastian! „Nu are rost să mai continuăm”. Aflați motivul incredibil în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 10 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 mai 2024, 19:46

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Roberta pune punct cunoașterii cu Sebastian.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Roberta oprește cunoașterea cu Sebastian și este pusă la punct de Patrick.

Roberta, enervată de Patrick și Robi

În episodul de mâine, 10 mai 2024, Robi va afirma pe conexiune cu Virginia că nu vrea să intervină între Sebastian și Roberta, deoarece nu simte că și-ar dori atât de mult o relație cu Roberta încât să le strice cunoașterea.

Citește și: Cine este iubita lui Marinel de la ”Casa iubirii”. Motivul pentru care tânăra este geloasă pe o fostă concurentă a show-ului matrimonial: „Am avut noi niște discuții”

„Am zis la un moment dat că le stă bine împreună și că nu aș vrea să... (n.r.: să intervină între Roberta și Sebastian). M-am gândit că dacă eu nu mi-o doresc atât de mult și dacă Sebastian chiar o place...”

, va spune Robi.

„Mda, aia era. Ce bărbați neasumați. Ce penibil”, va spune Roberta, în timp ce va asculta declarațiile lui Robi de pe conexiune.

Între timp, Robi și Patrick vor veni în vizită în casa fetelor, dar Roberta va fi atât de supărată încât va refuza să bată palma cu ei și să-i salute, ba chiar îi va numi „penibili”.

Citește și: Anunțul emoționant făcut de Larisa de la ”Casa iubirii”: „Cea mai frumoasă experiență din viața mea”. Fanii au felicitat-o imediat

„Vorbește frumos că ești la televizor, nu ești la oi, unu la mână. Doi, stai singură pentru că ești cum ești”, va spune Patrick, supărat pe comportamentul Robertei.

Roberta pune punct cunoașterii cu Sebastian

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tot mâine, Sebastian și Roberta vor discuta la masă, acolo unde concurenta îi va spune să renunțe la ea și să rămână prieten cu Robi și Patrick.

„Fii în continuare prieten cu Robi și Patrick și lasă-mă pe mine”, va spune Roberta.

„Dar nu-s prieten cu nimeni eu aici, că n-am venit să mă împrietenesc, n-am venit să mă cumătresc, am venit cu un scop. Dacă văd că nu se poate cu chestia asta, cum am venit așa plec”, va afirma Sebastian.

„Și eu vreau să plec”, va declara Roberta.

Declarația Robertei îi surprinde pe concurenți, dar îl scoate pe Sebastian din sărite, care spune că nu mai suportă și că nu-i înțelege stările.

„Vrei să mă duc să cer să mă voteze? Nu mai pot, bă, eu nu-ți înțeleg stările, mă! Nici tu mie!”, va exclama Sebastian.

„N-are rost să mai continuăm atunci”, va spune Roberta, în timp ce lasă de înțeles că nu vrea să se mai implice în cunoașterea cu Sebastian.

Ce se întâmplă mai departe și unde va duce discuția dintre cei doi concurenți aflați vineri, 10 mai 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Episodul 53 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 20 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.