Cine este iubita lui Marinel de la ”Casa iubirii”. Motivul pentru care tânăra este geloasă pe o fostă concurentă a show-ului matrimonial: „Am avut noi niște discuții”

Author: Diana Bostan

Ea este Camelia, iubita lui Marinel

Sursa: Instagram: Marinel Hotca

Marinel de la ”Casa iubirii” și Camelia, iubita lui, sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Fostul concurent a dezvăluit cât de geloasă este partenera lui, dar și ce planuri au de viitor.

Invitați în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Marinel și Camelia au vorbit despre nuntă, dar și despre copii. Cei doi îndrăgostiți își doresc doi băieți și o fată, însă sunt siguri de faptul că totul se va întâmpla la momentul potrivit. 

Marinel și iubita lui au planuri mari de viitor

Sunt împreună de aproape un an, însă relația lor a evoluat destul de rapid.

Marinel, fost concurent ”Casa iubirii”, nu a avut noroc în dragoste în cadrul show-ului matrimonial, însă imediat după plecarea sa din emisiune a întâlnit-o pe Camelia. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar acum nu-și mai văd viața unul fără celălalt.

Citește și: Marinel de la „Casa iubirii”, adevărul despre relația dintre el și Lorena: „Dacă o voiam, puteam să o am”

În cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Marinel și Camelia au dezvăluit faptul că nu se grăbesc cu nunta și nici cu venirea pe lume a unui copil. Deși își doresc aceste lucruri și sunt extrem de maturi, cei doi își doresc o anumită stabilitate pe plan profesional.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Toată lumea ne întreabă când ne căsătorim, când facem un copil, dar un copil poate să vină chiar dacă nu ești căsătorit.

Mie îmi plac copiii foarte mult, dar încă sunt eu copil. De mine se știe că vreau trei copii, băiat, fată, băiat.”, a spus Marinel, la ”Culisele iubirii”.

Camelia a fost deranjată de interacțiunile din emisiune dintre Marinel și Natalia

Întrebat de Bianca Comănici dacă partenera lui este geloasă, fostul concurent susține că acesta nu-i dă motive, însă are unele momente în care este luat la întrebări de iubita lui.

Marinel se consideră o persoană transparentă, iar iubita lui are acces total la telefonul său.

„Îmi mai spune că ”Acolo de ce răspunzi? De ce te uiți acolo? Dar de ce tot o pomenești pe x? de ce trebuie să te uiți acolo?” Momente și chestii de gelozii nu prea avem, nu-i dau motiv să fie geloasă, eu sunt foarte transparent față de ea.”, a mai spus fostul concurent ”Casa iubirii”, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Marinel va izbucni în lacrimi! Care este motivul? Aflați ce se va întâmpla, luni, 8 mai, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Deși susține că nu există prea multe momente de gelozie, Marinel a recunoscut faptul că pe iubita lui a deranjat-o apropierea dintre el și Natalia, deși cei doi nu formau încă un cuplu la vremea respectivă.

„Nu vreau să discutăm despre subiectul ăsta. Știu că nu au fost împreună, mi-a confirmat, am avut discuții cu el, clarificări și știu că nu a fost nimic. Doar că am avut noi niște discuții.”, a spus Camelia, iubita lui Marinel, pentru ”Culisele iubirii”.