Unde a plecat Bianca după ce a fost eliminată din „Casa iubirii”! Primele declarații: „Asta a fost tactica lui Patrick...”

Author: Diana Ghita

Ce a postat Bianca Beschiu după ce a părăsit „Casa iubirii”

Sursa: Instagram bianca.beschiu

Bianca a părăsit emisiunea „Casa iubirii” în cadrul Galei de duminică, 5 mai. După ce și-a luat rămas-bun de la colegii ei, aceasta a decis să dea uitării ceea ce i s-a întâmplat și, cu ocazia Paștelui, să plece într-o vacanță.

După ce a fost eliminată din show-ul matrimonial de la Kanal D, „Casa iubirii”, Bianca a postat pe pagina ei personală de Instagram mai multe poze din excursia ei.

Unde a plecat Bianca după ce a fost eliminată din „Casa iubirii”

În fotografiile postate pe rețelele sociale, fosta concurentă părea să fie foarte veselă. Ieri, aceasta a prins o zi însorită, așa că a decis să viziteze Cetatea Șiria, din Arad.

Odată cu respectivele imagini, Bianca a ținut să le ureze fanilor o „zi minunată!”.

La prima vedere, tânăra pare să-și fi revenit după momentul eliminării, când nu și-a mai putut reprima sentimentele și a izbucnit în lacrimi. S-a putut observa cu ușurință că respectiva veste nu i-a picat deloc bine, întrucât și-ar fi dorit ca drumul ei în emisiune să nu se încheie și să-și găsească jumătatea.

„A fost o experiență frumoasă, m-am bucurat de ea. Vă mulțumesc că mi-ați dat ocazia să fiu aici, să-i cunosc pe colegii mei”, a spus Bianca, înainte să plece din competiție.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Eliminare dureroasă în „Casa iubirii”! Virginia și Giuly nu și-au mai putut stăpâni lacrimile

Cum au reacționat internauții după ce Bianca a părăsit „Casa iubirii”

Unii dintre fanii fetei îi aduc acuzații dure lui Patrick, pentru eliminarea Biancăi. O urmăritoare consideră că tânărul ar pune preț mai mare pe miza concursului, decât pe scopul de a-și găsi o parteneră.

„Asta a fost tactica de emisiune… Patrick acționează să-l doboare pe Robert, eliminându-i aliații. Patrick vrea doar cecurile și, eventual, să câștige marea finală.

Bianca, oricum tu ai dovedit ce persoană minunată ești și sunt sigură că ceva minunat o să vină pentru tine. Meriți tot ce e mai bun!”, a scris internauta, în secțiunea de comentarii a postării Biancăi.

Citește și: Robi de la Casa Iubirii, mesaj în Prima zi de Paște: „Când nu vine nimeni..” La cine face referire concurentul

Restul susținătorilor au încercat să o încurajeze pe tânără și i-au transmis că este o persoană cu numeroase calități, care, în mod sigur, își va găsi un iubit pe placul ei: „Ești

frumoasa! Mult noroc să ai în a găsi un băiat pe măsură ta! Meriți ce e mai bun ești o fata deosebita! Succes în viață Bianca, ai o grămadă de calități!/ Succes pe toate planurile, caracter, principii, ai arătat în Casă cine ești, felicitări! Ai ieșit când trebuia, și cu niște lecții de viață/ Dumnezeu să te binecuvânteze, Bianca!/ Nu ai pierdut nimic plecând din emisiune”.

Vezi această
postare pe Instagram

O postare distribuită de Bianca💎 (@bianca.beschiu)

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!