Regină a frumuseții, ucisă în stil mafiot. Tânăra în vârstă de 23 de ani ar fi fost împușcată la comanda soției unui fost baron al drogurilor din America de Sud

Author: Diana Bostan

Miss Ecuador a fost asasinată în stil mafiot

Sursa: Instagram: Landy Parraga. ec

Landy Parraga Goyburo, o fostă concurentă la Miss Ecuador, a fost asasinată în plină zi, într-un restaurant din orașul Quevedo. Motivul este unul cutremurător!

O fostă concurentă la concursul Miss Ecuador a fost împușcată și ucisă pe data de 28 aprilie, de doi bărbați înarmați, după ce fusese asociată cu un cunoscut traficant de droguri, potrivit New York Post.

O regină a frumuseții din Ecuador a fost ucisă în stil mafiot

O fostă regină a frumuseții din Ecuador, care ar fi avut legături cu lumea interlopă, a fost împușcată fatal într-un restaurant, după ce a postat pe Instagram locul în care se află.

Potrivit sursei menționate anterior, Landy Parraga Goyburo a fost asasinată după ce a distribuit o fotografie pe rețelele sociale în care se afla la un restaurant din orașul Quevedo, servind fructe de mare. Acest gest a dezvăluit ucigașilor locul unde se afla, tragicul eveniment desfășurându-se în plină zi.

Citește și: Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul suspect

Potrivit The Telegraph, imaginile surprinse de camerele de supraveghere o arată pe tânăra de 23 de ani vorbind cu un bărbat în timp ce alți doi indivizi înarmați se apropiau de restaurant. Unul dintre agresori s-a oprit la intrare, în timp ce celălalt a deschis focul. Atât tânăra cât și bărbatul cu care discuta au fost împușcați în timpul atacului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Se pare că Landy Parraga Goyburo a fost împușcată de trei ori, iar aceste răni fatale i-au cauzat moartea. Potrivit informațiilor postate de fosta Miss Ecuador în mediul online, tânăra se afla într-o relație cu un medic estetician.

Fosta regină a frumuseții ar fi fost asociată cu un cunoscut traficant de droguri din Ecuador

Autoritățile de aplicare a legii din Ecuador investighează cazul cu atenție, având în vedere suspiciunile conform cărora crimă ar fi fost comandată de către văduva unui baron al drogurilor.

Există presupuneri că Landy ar fi avut o aventură cu acest baron, ceea ce ar putea fi unul dintre motivele din spatele comiterii crimei.

Citește și: Cine este tânărul care a fost oprit după 61 de gloanțe. Fuga de poliție l-a adus la Terapie Intensivă și riscă să rămână fără un rinichi

Potrivit The Telegraph, se pare că Landy Parraga Goyburo ar fi avut o relație cu Leandro Norero, un traficant de droguri căsătorit, care a fost ucis într-o revoltă din închisoare acum 18 luni.

Ancheta a relevat că în telefonul lui Norero au fost găsite fotografii cu regina frumuseții și dovezi ale cadourilor generoase pe care acesta i le oferise, inclusiv apartamente și mașini. Aceste descoperiri susțin teoria conform căreia crimei ar fi putut să îi fi stat la baza relației clandestine dintre Parraga și Norero, și ar putea fi un factor determinant în investigația ulterioară a autorităților.

Landy Parraga s-a clasat pe locul 5 la concursul Miss Ecuador din 2022.

Prin prezența sa remarcabilă în mediul online și prin participarea la competiții de frumusețe de prestigiu, Landy a câștigat o mare popularitate în rândul publicului, aducându-i un număr semnificativ de urmăritori și admiratori.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!