Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul suspect

Author: Diana Bostan

O femeie din Texas a fost ucisă de iubit

Sursa: Facebook: Corinna Johnson/ DALLAS COUNTY JAIL

Tragedie în Texas! O femeie a fost ucisă în bătaie de cel cu care avea o relație de șase ani. Acesta a ascuns cadavrul în dulapul din dormitor.

O crimă oribilă a îngrozit comunitatea din Texas, după ce cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitorul său. Din primele informații, răspunzător de această tragedie ar fi chiar partenerul victimei.

O femeie din Texas a fost ucisă și ascunsă în dulapul din dormitor

Poliția din Dallas a primit un apel de urgență acum o săptămână, semnalând o crimă comisă într-un apartament din oraș.

Echipa de intervenție s-a deplasat la locul indicat, unde au identificat adresa menționată ca fiind locuința lui Omar Lucio, în vârstă de 34 de ani. Cu toate acestea, Lucio a refuzat inițial să deschidă ușa atunci când au bătut la aceasta.

Citește și: Ce a scos la iveală raportul INML în cazul gravidei ucise în Orhei: „Avem primele concluzii”. Anchetatorii au aflat cum a fost torturată și ucisă tânăra în vârstă de 19 ani

După aproximativ două ore de negocieri, a fost convins să iasă afară, fiind imediat reținut de către autorități, conform informațiilor furnizate de People. În momentul în care polițiștii au pătruns în interiorul apartamentului, au descoperit trupul neînsuflețit al Corinnei Johnson, ascuns într-un dulap. Omar Lucio a fost acuzat de comiterea crimei și a fost arestat pe loc.

Suma cauțiunii pentru Omar Lucio a fost stabilită la 1.585.000 de dolari, subliniind gravitatea acuzațiilor care i se aduc. Deși poliția din Dallas nu a dezvăluit public numele victimei, familia femeii a luat inițiativa și a identificat-o pe o pagină GoFundMe ca fiind Corinna Johnson. Sora ei, Érica Hernandez, a venit cu declarații tulburătoare, afirmând că moartea surorii sale este rezultatul tragic al "violenței domestice".

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Corinna și Lucio au avut o relație timp de șase ani

Conform declarațiilor membrilor familiei pentru presa locală, femeia decedată a lăsat în urmă un copil în vârstă de 7 ani și era într-o relație cu Lucio de aproximativ șase ani. Kathy Gareau, mătușa Corinnei, ar fi avertizat-o pe aceasta în legătură cu Lucio.

O avertizam întotdeauna că nu mai trebuia să fie cu el, că o va răni, o va ucide ”,

a dezvăluit aceasta, potrivit People.

După ce au pătruns în apartament, polițiștii au descoperit o urmă de sânge care ducea de la ușa de la intrare până la baie, apoi spre un dulap din dormitor, unde au găsit-o pe Corinna înfășurată în cearceafuri. Echipa de anchetă a mai găsit și haine îmbibate în sânge în mașina lui Lucio.

Citește și: Cum ar putea cetățeanul turc care a ucis-o pe Mirela Bitfoi să scape de închisoare! Metoda care l-ar putea lăsa în libertate

Investigațiile poliției au relevat că în seara crimei, cuplul se afla într-un bar, unde lucrurile au degenerat și au fost expulzați din local după ce Lucio a agresat-o pe Corinna. Ulterior, în declarațiile date la poliție, Lucio a recunoscut că și-a atacat iubita în mașină, pe drumul spre casă.

Potrivit informațiilor furnizate de sursa menționată anterior, Lucio ar fi contactat o femeie care ar fi mers în apartamentul cuplului. Ulterior, femeia respectivă a sunat la poliție pentru a raporta crima, însă acest lucru s-a întâmplat abia după 24 de ore. În declarația dată la poliție, aceasta a descris că, în seara respectivă, când a ajuns la apartamentul cuplului, a găsit-o pe Corinna grav rănită, aproape inconștientă, iar starea acesteia sugera că ar fi fost deja decedată. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!