Modul înfiorător în care cetățeanul turc i-ar fi luat viața Mirelei. Avocatul bărbatului în vârstă de 64 de ani cere o pedeapsă mai ușoară pentru acesta: ,,Nu și-a mai dat seama ce a făcut”

Author: Diana Bostan

Cetățeanul turc a povestit cum a ucis-o pe Mirela

Sursa: Facebook

Detalii revoltătoare ies la iveală în cazul femeii ucise și aruncate pe un câmp din Dâmbovița. Avocatul celui care a recunoscut că i-a luat viața Mirelei, susține că acesta era tulburat și că nu și-a dat seama de cele întâmplate.

În cursul zilei de 15 aprilie, cetățeanul turc acuzat de moartea Mirelei Bîftoi, a povestit pas cu pas cum a comis oribila crimă, fiind dus de polițiști la reconstituire. Avocatul acestuia încearcă să obțină o pedeapsă mai blândă pentru bărbatul în vârstă de 64 de ani, și susține că ar fi fost stresat și tulburat în acele momente.

Cetățeanul turc ar fi tranșat-o pe Mirela în baie

La o lună de la comiterea oribilei crimei, bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost dus la locuința din Rahova pentru reconstituire. Acolo le-a povestit anchetatorilor cum a ucis-o și tranșat-o pe Mirela, potrivit informațiilor oferite de observatornews.ro.

Citește și: Ce a făcut cetățeanul turc la scurt timp după uciderea Mirelei. Bărbatul în vârstă de 64 de ani va fi supus unei expertize psihiatrice

Deși anchetatorii au dat peste o dezordine de nedescris în curte și-n casă, baia era impecabil de curată și plină de produse de curățenie. Această anomalie a determinat criminaliștii să realizeze că acolo a fost locul unde cadavrul a fost tranșat, ulterior fiind curățați pereții și podeaua pentru a ascunde urmele. Cu toate acestea, suspectul a uitat un detaliu crucial: în coșul de gunoi se afla un sac transparent din plastic ce avea pete de sânge, notează sursa menționată anterior.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Sora mea lucra la momentul respectiv, în urmă cu trei ani de zile, într-un salon de masaj erotic. El a sunat la anunțul respectiv al salonului şi a făcut o programare cu ea",  a spus sora Mirelei, potrivit observatornews.ro.

Avocatul bărbatului încearcă să-i obțină acestuia o pedeapsă mai ușoară

Avocatul bărbatului acuzat de crimă încearcă să arunce vina asupra stării psihice a clientului său. În fața anchetatorilor, acesta a susținut că cetățeanul turc era profund tulburat emoțional și că nu și-a dat seama pe deplin de acțiunile sale în momentul comiterii crimei. 

Citește și: Afaceristul turc care ar fi omorât-o pe Mirela, din cauza banilor, și-a recunoscut fapta. A fost arestat preventiv

"A indicat el ceea ce a făcut acolo, cum a lovit-o, cum a stat şi a descris toate aceste probleme. A lovit-o la starea de stres. De tulburare, nu şi-a mai dat seama ce a făcut", a declarat Marian Grigore, avocatul cetățeanului turc, potrivit sursei menționate anterior.

Avocatul suspectului turc a solicitat o evaluare psihiatrică pentru clientul său. În fața instanței, avocatul a argumentat că este necesară o examinare a stării mentale a bărbatului înainte de a se lua o decizie în privința sentinței.

Cetățeanul turc este acuzat de omor și profanare de cadavre, riscând o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare,

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!