EXCLUSIV: De ce boală suferea femeia tranșată și aruncată pe un câmp din Dâmbovița: ,,A fost internată de mai multe ori”. O asistentă a spitalului susține ca aceasta ar fi vrut să devină mamă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 apr 2024, 19:13

Mirela Bîftoi suferea de depresie

Sursa: Facebook: Mirela Gheorghița Bîftoi

Detalii cutremurătoare ies la iveală din trecutul Mirelei Bîftoi, femeia ucisă cu sânge rece și aruncată pe un câmp din Dâmbovița. O asistentă a Spitalului Sfântul Stelian din Capitală ne-a dezvăluit, în exclusivitate, de ce boală suferea aceasta.

O descoperire macabră a îngrozit România în urmă cu o săptămână, atunci când un bărbat a dat peste rămășițele unei femei pe un câmp din apropierea autostrăzii A1. Analiza probelor ADN a dezvăluit faptul că victima este Mirela Bîftoi, o femeie în vârstă de 38 de ani din Capitală. Aceasta nu ar fi avut parte de o viață tocmai ușoară, iar o apropiată ne-a dezvăluit faptul că aceasta a fost internată în repetate rânduri cu depresie.

Femeia ucisă și aruncată pe un câmp din Dâmbovița suferea de depresie

Mirela Bîftoi a avut parte de un sfârșit tragic, după ce a fost ucisă cu sânge rece și aruncată pe un câmp din Dâmbovița. O asistentă a spitalului Sfântul Stelian din București ne-a dezvăluit faptul că aceasta a fost internată în repetate rânduri cu depresie. În ciuda vieții zbuciumate, femeia susține că Mirela era o fată cuminte și cu chef de viață.

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte pe care femeia găsită moartă în apropiere de A1 i le-a spus surorii sale: „Am primit un telefon”. Cu cine urma să se întâlnească victima în ziua dispariției

„Eu am lucrat la spital și ea a fost pacientă. Era o fată cuminte și cu bun simț. A fost internată de mai multe ori cu depresie.

Îmi pare foarte rău de ea, de ce a pățit”, a declarat o asistentă a spitalului Sfântul Stelian, exclusiv  pentru Kanald.ro.

Blândețea Mirelei, dar și problemele cu care aceasta s-ar fi confruntat, ar fi făcut-o pe asistenta spitalului Sfântul Stelian să se apropie mai mult de ea și să încerce să afle cauza problemelor sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mirela își dorea o familie și un copil

Asistenta spitalului a relatat că Mirela era o prezență frecventă în unitatea medicală și că ea se ocupa de aceasta de fiecare dată când era internată. Cu toate că se confrunta cu numeroase probleme, printre care și depresie, femeia de 38 de ani își exprima dorința de a avea o familie și un copil.

Singurătatea părea să fie un sentiment constant care o măcina zi de zi, iar dorința ei de a avea un suport emoțional și familial era evidentă pentru cei din jurul ei. Deși viața îi oferise numeroase provocări și obstacole, Mirela rămânea fermă în convingerea că poate găsi fericirea și împlinirea într-o viață de familie, deși această dorință părea să fie o călătorie dificilă și solitară pentru ea.

Citește și: El este suspectul în cazul femeii ale cărei rămășițe au fost găsite pe un câmp din Dâmbovița! Ar fi vorba despre un pensionar de 64 de ani, din cartierul Rahova

Deși relația dintre cele două era una de asistentă-pacient, femeia regretă enorm faptul că Mirela a avut parte de un sfârșit atât de crud și că nu a reușit să-și îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe, acelea de a deveni mamă.

„Venea cu depresie, dar era cuminte, cu chef de viață. Voia o familie, copil. Eu am stat de vorbă cu ea de fiecare dată când venea la internare. Nu știu de câte ori a fost internată în spital, dar cu aproximație era anul 2017”, a mai declarat asistenta spitalului pentru Kanald.ro.

Cadavrul tranșat al femeii în vârstă de 38 de ani a fost descoperit în urmă cu o săptămână, pe un când din apropierea autostrăzii A1. În clipa de fața, polițiștii au descins la domiciliul unui potențial suspect, un bărbat de origine turcă cu care femeia s-ar fi întâlnit înainte să dispară.