Primele imagini cu femeia ale cărei rămășițe au fost găsite pe un câmp din Dâmbovița. Ce a dezvăluit sora victimei în fața anchetatorilor

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 apr 2024, 16:51

Mirela Biftoi, femeia ale cărei rămășițe au fost găsite pe un câmp din Dâmbovița

Sursa: Facebook: Mirela Gheorghița Biftoi

Achetatorii au dezvăluit rezultatul probelor ADN în cazul cadavrului descoperit pe un câmp din Dâmbovița. Victima este o femeie în vârstă de 38 de ani și locuia în Capitală. Iată cu ce se ocupa și ce spune sora acesteia!

După câteva zile de la descoperirea cadavrului în apropierea Autostrăzii A1, probele ADN au scos la iveală identitatea femeii tranșate și aruncate pe un câmp. Victima, o femeie în vârstă de 38 de ani din Capitală, ar fi practicat prostituția și ar fi fost torturată până la moarte.

Primele imagini cu femeia ale cărei rămășițe au fost găsite pe un câmp din Dâmbovița

Identificată ca Mirela Gheorghița Bitfoi, femeia de 38 de ani ce locuia în Capitală a fost raportată dispărută de către familia sa în data de 6 martie, potrivit Gândul. Sora femeii dispărute a fost chemată la audieri și a relatat anchetatorilor faptul că Mirela era implicată în practicarea prostituției, iar mai mult, avea o pasiune pentru jocurile de noroc.

În urma constatărilor, anchetatorii au început să contureze un tablou mai clar al vieții și activităților femeii. Se pare că Mirela era parte a unei lumi mai puțin vizibile a societății, unde practicarea prostituției și participarea la jocurile de noroc erau aspecte frecvente. Informațiile furnizate de sora sa au deschis noi direcții în investigație, în efortul de a reconstitui ultimele ei zile și de a identifica eventualii suspecți sau motive care ar fi putut contribui la tragicul său sfârșit, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: „S-au găsit încă o mână și un picior”. În ce condiții a fost descoperit cadavrul aruncat pe un câmp din Dâmbovița. Autoritățile fac noi dezvăluiri despre victimă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Familia și prietenii Mirelei sunt acum în fața unei realități devastatoare, confruntându-se cu pierderea bruscă a unei persoane dragi. În ciuda acestei tragedii, apropiații erau la curent cu viața Mirelei, una plină de provocări și pericole.

Mirela ar fi fost ucisă în urmă cu o lună

Deși nu au oferit prea multe detalii referitoare la posibilul sau posibilii criminali, anchetatorii ar avea deja un cerc de suspecți, potrivit Gândul.

Aceștia încearcă să afle detalii în legătură și cu un posibil iubit, victima afișând pe pagina ei de Facebook faptul că ar fi într-o relație din anul 2021.

Citește și: Primele declarații făcute de bărbatul care a descoperit rămășițele umane pe un câmp din Dâmbovița: „Era un picior de om”. Ce s-a aflat despre femeia al cărui trup a fost tranșat și aruncat în apropiere de A1

Investigațiile autorităților au relevat că locul unde a fost descoperit trupul neînsuflețit al victimei nu corespunde locului crimei. Potrivit concluziilor preliminare, crima a avut loc în altă parte, iar autorul a decis să abandoneze cadavrul într-o zonă considerată de el a fi izolată, la aproximativ șapte metri de carosabil, pe breteaua de ieșire de pe autostrada A1, potrivit Gândul.

Sursele apropiate investigației au dezvăluit că victima ar fi fost ucisă cu aproximativ o lună înainte de descoperirea cadavrului. În acest sens, există un cerc de suspecți în cadrul anchetei, iar autoritățile lucrează intens pentru a aduna dovezi și pentru a identifica și aduce în fața justiției pe cei responsabili de această crimă brutală.