Care au fost ultimele cuvinte pe care femeia găsită moartă în apropiere de A1 i le-a spus surorii sale: „Am primit un telefon”. Cu cine urma să se întâlnească victima în ziua dispariției

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 apr 2024, 19:27

Mirela Bîftoi a vorbit cu sora ei înainte să dispară

Sursa: Facebook: Mirela Gheorghița Biftoi

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul femeii ale cărei rămășițe au fost găsite pe un câmp din Dâmbovița. Victima ar fi vorbit cu sora ei înainte să plece de acasă. Iată ce au discutat cele două!

Mirela Bîftoi este femeia în vârstă de 38 de ani al cărui cadavru a fost găsit pe un câmp în apropiere de A1. În timp ce polițiștii au descins la locuința principalului suspect în cazul uciderii femeii, sora acesteia a făcut mai multe dezvăluiri cutremurătoare în fața anchetatorilor.

Victima a vorbit cu sora ei înainte să dispară

Potrivit unor surse citate de Antena 3 și CNN, înainte de dispariție, femeia ar fi contactat-o pe sora ei pentru a-i spune că urma să se întâlnească cu un bărbat turc.

Polițiștii au descins la locuința acestuia din Rahova pentru a găsi eventuale probe și pentru a lua imaginile de pe camerele de supraveghere.

Citește și: El este suspectul în cazul femeii ale cărei rămășițe au fost găsite pe un câmp din Dâmbovița! Ar fi vorba despre un pensionar de 64 de ani, din cartierul Rahova

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de către sora victimei, Mirela ar fi trăit un adevărat calvar alături de fostul iubit, care ar fi bătut-o cu două săptămâni înainte de dispariție.

Conform sursei menționate anterior, Mirela s-ar fi refugiat la sora sa, însă acesta ar fi venit după ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu vreau să dau detalii, totul este în anchetă. Este în anchetă cazul, aştept şi eu un răspuns. Nu ştiu nimic, n-am nicio informaţie. Nu vreau să dau detalii. Am fost audiată şi atâta tot. Nu vreau decât să aflu un răspuns, nu vreau să dau informații, nu am niciun indiciu. Nimic altceva. Când a plecat, a plecat de bunăvoie, nu a plecat supărată. Am primit un telefon să îmi spună că mai întârzie şi atât.

După 24 de ore de la momentul dispariției am anunțat", a spus sora victimei, potrivit Antena3CNN.

Cine este suspectul în cazul femeii ale cărei rămășițe au fost găsite pe un câmp Dâmbovița 

Suspiciunea autorităților s-a îndreptat spre un bărbat de origine turcă, rezident în Capitală, iar casa lui din cartierul Rahova a devenit subiectul unei ample percheziții desfășurate de polițiști și experți criminaliști.

Proprietatea imensă a bărbatului a fost meticulos percheziționată timp de ore bune, cu specialiștii criminaliști care au scotocit fiecare colțișor în căutarea de urme și eventuale dovezi care să lege suspectul de crima înfiorătoare.

Citește și: Ultimul mesaj postat de Mirela Biftoi, femeia tranșată și aruncată pe un câmp din Dâmbovița: ,,Ești bine?”. Detalii halucinante din trecutul victimei au ieșit la iveală

Până în acest moment, nu s-a confirmat descoperirea de urme de sânge sau alte dovezi incriminatorii, dar autoritățile sunt hotărâte să cerceteze fiecare detaliu pentru a obține clarificări în acest caz extrem de grav.

Principalul suspect, un cetățean turc în vârstă de 64 de ani, cunoscut de vecini drept un pensionar văduv, stabilit de peste două decenii în România, a fost identificat de autorități și este supus audierilor la Târgoviște.