Ce a făcut cetățeanul turc la scurt timp după uciderea Mirelei. Bărbatul în vârstă de 64 de ani va fi supus unei expertize psihiatrice

Author: Diana Bostan

Bărbatul în vârstă de 64 de ani s-a întâlnit cu sora victimei

Sursa: Facebook

Gestul șocant făcut de bărbatul turc după ce a ucis-o pe femeia în vârstă de 38 de ani. Acesta s-a întâlnit cu sora victimei la scurt timp de la comiterea odioasei crime.

Cetățeanul turc, implicat în tragicul incident în care o femeie de 38 de ani a fost ucisă din cauza unei datorii de 10 mii de lei și apoi cadavrul său aruncat la marginea autostrăzii, urmează să fie eliberat temporar din arest pentru a participa la reconstituirea faptelor. După comiterea crimei, individul s-a întâlnit chiar și cu sora victimei, detaliu care a adăugat o nouă nuanță de tragic la această poveste șocantă. 

Afaceristul turc va fi supus unei expertize psihiatrice

Afaceristul turc în vârstă de 64 de ani a recunoscut că este autorul crimei care a șocat întreaga țară. Acesta le-a mărturisit anchetatorilor faptul că după săvârșirea faptei, acesta s-a întâlnit cu sora victimei pentru a-i returna buletinul pe care îl luase drept garanție pentru datorii. Acesta a pretins că a ajutat-o pe Mirela să își recupereze telefonul de la un amanet, potrivit Antena3CNN.

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte pe care femeia găsită moartă în apropiere de A1 i le-a spus surorii sale: „Am primit un telefon”. Cu cine urma să se întâlnească victima în ziua dispariției

În fața magistraților, bărbatul susține că are probleme psihice și că nu-și luase tratamentul în momentul în care ar fi ucis-o pe Mirela Bîftoi, potrivit sursei menționate anterior.

Bărbatul urmează să fie scos din arest pentru reconstituire.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cu toate acestea, anchetatorii nu sunt convinși de această explicație și susțin că afecțiunile mentale de care suferă nu îi afectează capacitatea de discernământ. Cu toate acestea, în ciuda acestor argumente, suspectul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a evalua starea sa mentală.

Ce a făcut bărbatul în vârstă de 64 de ani după ce a ucis-o pe Mirela

Înainte să dispară, Mirela a vorbit la telefon cu sora ei, însă nu a dorit să-i dezvăluie cu cine urma să se întâlnească. După această convorbire telefonică, femeia nu a mai primit nici o veste din partea Mirelei, motiv pentru care a mers la poliție. 

Ulterior, cetățeanul turc s-a întâlnit cu sora victimei sale pentru a-i returna buletinul acesteia.

Documentul era împachetat cu grijă în câteva șervețele, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Afaceristul turc care ar fi omorât-o pe Mirela, din cauza banilor, și-a recunoscut fapta. A fost arestat preventiv

Întâlnirea lor a avut loc în fața unui amanet, locul unde Mirela își lăsase anterior telefonul. Comportamentul ciudat al bărbatului, care privea mereu agitat în stânga și în dreapta, a amplificat suspiciunile surorii femeii, care a anunțat imediat poliția.

Conform declarațiilor sale, afaceristul nu a manifestat niciodată un comportament agresiv, Mirela și acesta cunoscându-se în urmă cu aproximativ trei ani, perioadă în care a apelat la el de mai multe ori pentru a-i împrumuta bani. Aceste împrumuturi au dus la acumularea unei datorii în jurul sumei de 10.000 de lei.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!