Afaceristul turc care ar fi omorât-o pe Mirela, din cauza banilor, și-a recunoscut fapta. A fost arestat preventiv

Autor: Lavinia Medrea

Afaceristul turc care a fost acuzat de crimă împotriva femeii ucise și aruncate a fost pus sub urmărire penală după ce și-a recunoscut fapta.

Surse menționate de replicaonline.ro declară că afaceristul turc și-a recunoscut fapta și a povestit cum a avut loc crima pe care a comis-o. Bărbatul a luat-o pe femeie dintr-un magazin din zonă, a dus-o acasă și a lovit-o cu un scaun din cauza unor înțelegeri, moment în care a adus-o într-o stare de inconștiență. 

Afaceristul turc care ar fi omorât-o pe Mirela și-a recunoscut fapta

După ce a lăsat-o inconștientă pe victimă, a dus-o în baie și a stropit-o cu apă dar nu a reușit s-o facă să-și revină, astfel că a tranșat-o și a aruncat-o pe un câmp. 

Citește și: Cui ar aparține petele de sânge din locuința principalului suspect în cazul femeii ucise și aruncate pe un câmp din Dâmbovița. Avocatul cetățeanului turc rupe tăcerea

În urma faptei sale, bărbatul spune că a fost tulburat din cauza faptului că nu și-a luat tratamentul. Vineri după-amiaza, 12 aprilie 2024, afaceristul turc a fost audiat. Datele anchetatorilor arată că este vinovat de crimă și că a făcut corpul bucăți, ulterior lăsându-l pe câmp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În timp ce a fost audiat, afaceristul turc a pretins că nu cunoaște bine limba română și a încercat să-i inducă pe procurori în eroare. 

Pe 6 martie, femeia a fost văzută pe camerele de supraveghere într-o sală de jocuri de noroc. Ulterior, l-a contactat pe cetățeanul turc și, de asemenea, ar fi sunat-o și pe sora sa, dar nu i-a comunicat locul în care merge și cu cine se vede. 

Citește și: Principalul suspect în cazul femeii tranșate și aruncate în apropiere de A1 ar fi fost reținut. Ce au găsit polițiștii în locuința cetățeanului turc

Bărbatul a fost arestat preventiv

Conform anchetatorilor, se crede că omorul ar fi avut loc între orele 17:00- 21:00, iar corpul neînsuflețit ar fi fost aruncat pe marginea drumului la ora 04:00 dimineața.

Mașina cetățeanului turc a fost văzută pe traseul care ducea spre autostrada București-Pitești. 

Cetățeanul turc a dat declarații la Tribunalul Dâmbovița judecătorilor și a beneficiat de un traducător. Bărbatul a negat de la început acuzațiile aduse și a aruncat vina asupra fostului iubit al victimei.

Procurorii vor ca bărbatul să rămână în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, în așteptarea deciziei judecătorilor. Acuzațiile aduse sunt de omor și profanare de morminte.