Cui ar aparține petele de sânge din locuința principalului suspect în cazul femeii ucise și aruncate pe un câmp din Dâmbovița. Avocatul cetățeanului turc rupe tăcerea

Autor: Diana Bostan

Au venit rezultatele ADN în cazul petelor de sânge găsite în casa cetățeanului turc

Sursa: Facebook

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul femeii ucise și aruncate pe un câmp din Dâmbovița. Analizele de laborator ar confirma faptul că ADN-ul Mirelei se regăsește în petele de sânge identificate în casa cetățeanului turc.

Mirela, femeia în vârstă de 38 de ani din Capitală, ar fi fost ucisă în urmă cu o lună, iar cadavrul său aruncat pe un câmp din apropierea autostrăzii A1. Polițiștii l-ar fi reținut deja pe principalul suspect, un cetățean turc, iar probele de laborator ar indica faptul că petele de sânge descoperite în casa acestuia i-ar aparține victimei.

Rezultatul testelor ADN ar indica faptul că petele de sânge din locuința bărbatului aparțin victimei

În timp ce procurorii continuă investigațiile în cazul uciderii femeii tranșate, noi detalii ale tragediei ies la iveală. Polițiștii sunt tot mai convinși de faptul că Mirela a fost omorâtă în casa bărbatului de 64 de ani din Rahova, acum mai bine de o lună. Deși suspectul nu recunoaște implicarea sa și refuză să colaboreze cu autoritățile, vecinii confirmă comportamentul ciudat al bărbatului.

Citește și: Principalul suspect în cazul femeii tranșate și aruncate în apropiere de A1 ar fi fost reținut. Ce au găsit polițiștii în locuința cetățeanului turc

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de observatornews, expertiza de laborator ar fi confirmat prezența ADN-ului Mirelei în petele de sânge găsite în casa bărbatului în vârstă de 64 de ani. Între timp, polițiștii l-ar fi reținut pe cetățeanul turc pentru 24 de ore.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„El ar trebui să fie sincer, să colaboreze. Dacă ar exista vreun indiciu, el trebuie să fie cooperant cu organele de cercetare”,  susține avocatul bărbatului, potrivit sursei menționate anterior.

Ce au găsit anchetatorii în casa cetățeanului turc

Joi, 11 aprilie, în jurul orei 6:00, autoritățile au pătruns în proprietatea deținută de turcul cu cetățenie germană pentru a căuta probe relevante în cazul cadavrului găsit lângă autostrada București-Pitești.

Potrivit  Observator, anchetatorii cred că, înainte de a o tranșa pe Mirela și de a-i arunca rămășițele pe câmp, suspectul i-ar fi ținut timp de mai multe zile trupul neînsuflețit în complexul în care locuia, în cartierul bucureștean Rahova.

Citește și: EXCLUSIV: De ce boală suferea femeia tranșată și aruncată pe un câmp din Dâmbovița: ,,A fost internată de mai multe ori”. O asistentă a spitalului susține ca aceasta ar fi vrut să devină mamă

Aceștia au găsit o sârmă cu care se crede că presupusul autor al crimei și-ar fi legat victima. De asemenea, oamenii legii au găsit multiple pete de sânge și fragmente din saci asemănători cu cel în care a fost aruncat cadavrul pe câmp.

Criminaliștii au adunat probele găsite la proprietatea individului și au fost supuse unor teste ADN de laborator. În momentul în care va fi gata rezultatul, va fi comparat cu rămășițele găsite lângă autostrada A1.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!