Principalul suspect în cazul femeii tranșate și aruncate în apropiere de A1 ar fi fost reținut. Ce au găsit polițiștii în locuința cetățeanului turc

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 apr 2024, 16:17

Principalul suspect în cazul femeii ucise și aruncate pe un câmp din Dâmbovița ar fi fost reținut de polițiști.

Sursa: Facebook: Mirela Gheorghița Bîftoi/ Poliția Română

Un cetățean turc, considerat principalul suspect în cazul femeii ucise și aruncate pe un câmp din Dâmbovița, a fost reținut astăzi, 12 aprilie, de către polițiști.

În urmă cu o săptămână, cadavrul unei femei a fost găsit pe un câmp din apropierea autostrăzii A1. Victima, o femeie în vârstă de 38 de ani din Capitală, ar fi dispărut de acasă în urmă cu o lună. Cercetările i-au condus pe polițiști la locuința unui cetățean turc, acesta fiind dus la audieri și reținut pentru 24 de ore în calitate de principal suspect în cazul uciderii femeii în vârstă de 38 de ani.

Principalul suspect în cazul femeii ucise și aruncate pe un câmp din Dâmbovița ar fi fost reținut pentru 24 de ore

Suspectul în cazul crimei atroce care a șocat comunitatea, unde o femeie a fost găsită ucisă și abandonată pe un câmp lângă autostrada A1, ar fi fost reținut pentru 24 de ore, potrivit informațiilor puse la dispoziție de știrileprotv.ro.

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani și de origine turcă, a fost escortat joi seară în fața anchetatorilor din Dâmbovița pentru a fi supus audierilor și pentru a fi adus în fața justiției cu propunerea de arestare preventivă.

Citește și: EXCLUSIV: De ce boală suferea femeia tranșată și aruncată pe un câmp din Dâmbovița: ,,A fost internată de mai multe ori”. O asistentă a spitalului susține ca aceasta ar fi vrut să devină mamă

Potrivit sursei menționate anterior, principalul suspect în cazul crimei șocante este un bărbat de 64 de ani, cetățean turc stabilit în Capitală cu două decenii în urmă, care locuiește în vecinătatea casei în care a trăit victima.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După investigațiile poliției, acesta a fost identificat ca fiind persoana principală de interes, în special după ce anchetatorii au stabilit conexiuni între el și anturajul victimei. Femeia în vârstă de 38 de ani, care a fost găsită ucisă și tranșată, a fost observată în mod repetat intrând în locuința suspectului, ceea ce a adus suspiciuni serioase asupra acestuia în cadrul investigației. 

Ce au găsit anchetatorii în locuința bărbatului în vârstă de 64 de ani

Joi, 11 aprilie, în jurul orei 6:00, autoritățile au pătruns în proprietatea deținută de turcul cu cetățenie germană pentru a căuta probe relevante în cazul cadavrului găsit lângă autostrada București-Pitești.

Potrivit  Observator, anchetatorii cred că, înainte de a o tranșa pe Mirela și de a-i arunca rămășițele pe câmp, suspectul i-ar fi ținut timp de mai multe zile trupul neînsuflețit în complexul în care locuia, în cartierul bucureștean Rahova.

Citește și: Multe pete de sânge, o sârmă și saci. Ce au găsit polițiștii în casa cetățeanului turc! Noi detalii în cazul Mirelei, femeia găsită moartă în Dâmbovița

În momentul în care au pătruns pe acest domeniu, polițiștii au făcut descoperiri de-a dreptul macabre. Aceștia au găsit o sârmă cu care se crede că presupusul autor al crimei și-ar fi legat victima. De asemenea, oamenii legii au găsit multiple pete de sânge și fragmente din saci asemănători cu cel în care a fost aruncat cadavrul pe câmp.

Criminaliștii au adunat probele găsite la proprietatea individului și au fost supuse unor teste ADN de laborator. În momentul în care va fi gata rezultatul, va fi comparat cu rămășițele găsite lângă autostrada A1.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!