Multe pete de sânge, o sârmă și saci. Ce au găsit polițiștii în casa cetățeanului turc! Noi detalii în cazul Mirelei, femeia găsită moartă în Dâmbovița

Autor: Diana Ghita

Ce au descoperit oamenii legii pe domeniul deținut de suspect

Sursa: Facebook Mirela Gheorghița Bitfoi; Unsplash; Observator

Un turc în vârstă de 64 de ani este principalul suspect în cazul femeii ale cărei rămășițe au fost găsite pe un câmp din Dâmbovița, lângă autostrada București-Pitești. Anchetatorii au făcut recent percheziții în locuința lui din cartierul Rahova.

În urma perchezițiilor făcute de polițiști, criminaliști și mascați la proprietatea deținută de suspect, au fost găsite diverse dovezi care întăresc suspiciunile conform cărora el ar fi ucis-o pe Mirela Biftoi, în vârtsă de 38 de ani și i-ar fi aruncat cadavrul pe un câmp din Dâmbovița.

Ce au găsit anchetatorii în casa cetățeanului turc

Joi, 11 aprilie, în jurul orei 6:00, autoritățile au pătruns în proprietatea deținută de turcul cu cetățenie germană pentru a căuta probe relevante în cazul cadavrului găsit lângă autostrada București-Pitești.

Potrivit Observator, anchetatorii cred că, înainte de a o tranșa pe Mirela și de a-i arunca rămășițele pe câmp, suspectul i-ar fi ținut timp de mai multe zile trupul neînsuflețit în complexul în care locuia, în cartierul bucureștean Rahova.

Acesta deține multiple clădiri și un depozit, care se află într-o curte vastă, în jurul căreia este ridicat un gard imens. În momentul în care au pătruns pe acest domeniu, polițiștii au făcut descoperiri de-a dreptul macabre.

Aceștia au găsit o sârmă cu care se crede că presupusul autor al crimei și-ar fi legat victima. De asemenea, oamenii legii au găsit multiple pete de sânge și fragmente din saci asemănători cu cel în care a fost aruncat cadavrul pe câmp.

Criminaliștii au adunat probele găsite la proprietatea individului și au fost supuse unor teste ADN de laborator. În momentul în care va fi gata rezultatul, va fi comparat cu rămășițele găsite lângă autostrada A1.

Citește și: EXCLUSIV: De ce boală suferea femeia tranșată și aruncată pe un câmp din Dâmbovița: ,,A fost internată de mai multe ori”. O asistentă a spitalului susține ca aceasta ar fi vrut să devină mamă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„El consideră că dacă a şters urmele din locuinţă acolo unde a omorât şi tranşat victima, nu poate fi acuzat. Greşit! Dacă acolo s-a comis fapta, clar vor fi identificate probe care să-l incrimineze fără dubiu”, a declarat Dan Antonescu, unul dintre criminaliști, pentru sursa citată.

Mirela și cetățeanul turc ar fi petrecut des timpul împreună, înaintea crimei

Sora Mirelei Biftoi consideră că ancheta în cazul uciderii ei ar fi putut decurge mai rapid și s-ar fi putut acorda mai mult interes din partea autorităților, întrucât a prezentat de la bun început dovezi care să-i conducă pe oamenii legii spre pista pe care se află de abia acum.

„S-a dovedit în istoricul apelurilor acolo anumite chestii. Între care numărul acela de contact foarte insistent, pe telefon.

Trebuia să fie, cumva, un pic, o anchetă mai rapidă. O localizare de telefon nu s-a putut face că trebuia, nu ştiu ce trebuia, de la procuror. Doar ceea ce am dat eu şi ceea ce m-am luptat eu să scot, anumite informaţii, cartela ei, tot să dovedească, mesaje cu nişte conversaţii între ea şi un tip de pe messenger-ul ei”, a spus sora femeii ucise.

Citește și: El este suspectul în cazul femeii ale cărei rămășițe au fost găsite pe un câmp din Dâmbovița! Ar fi vorba despre un pensionar de 64 de ani, din cartierul Rahova

Vecinii suspectului confirmă declarațiile acesteia, întrucât și ei i-au văzut de mai multe ori pe Mirela și pe turc împreună: „ Da. De vreo două ori a venit la dânsul, o dată a ţinut-o în maşină, o dată a coborât. În februarie, martie”. De asemenea, cei din cartierul în care locuiește bărbatul îl descriu drept un om cu preocupări ciudate, misterios, violent și scandalagiu.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!