Detalii înfiorătoare scoase la iveală de cetățeanul turc, călăul Mirelei. Acesta le-a povestit autorităților cu lux de amănunte cum a ucis-o pe femeie

Autor: Laura Macovei

Detalii înfiorătoare scoase la iveală de cetățeanul turc, călăul Mirelei. Acesta le-a povestit autorităților cu lux de amănunte cum a ucis-o pe femeie

Sursa: Facebook

Abdulkadir Cam, cetățeanul turc implicat în tragicul caz al uciderii Mirelei, a dezvăluit în cele din urmă autorităților detalii cutremurătoare despre cum a comis fapta înfiorătoare.

Potrivit declarațiilor acestuia, cei doi se cunoșteau de trei ani și ulterior au devenit apropiați, iar bărbatul o ajuta constant cu sume de bani.

Firul crimei comis de cetățeanul turc. Cum a ucis-o pe Mirela Baftoi

Ziua crimei a adus un final îngrozitor acestei relații, când cearta izbucnită din cauza unei datorii de 10.000 de lei a escaladat până la un moment de violență extremă.

Cam a mărturisit că, într-un acces de furie, a lovit-o pe Mirela cu un scaun, iar apoi a decis să ascundă oribila tragedie și a abandonat trupul femeii pe un câmp de lângă Autostrada A1.

Citește și: Afaceristul turc care ar fi omorât-o pe Mirela, din cauza banilor, și-a recunoscut fapta. A fost arestat preventiv

În ciuda cererii sale de a-i fi schimbată încadrarea din omor în lovituri cauzatoare de moarte, acțiunile lui Abdulkadir Cam continuă să ridice întrebări serioase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce sumă îi datora Mirela Biftoi asasinului ei

Mirela Biftoi se cunoștea cu atacatorul ei de, aproximativ, trei ani de zile.

În tot acest timp, turcul în vârstă de 64 de ani i-ar fi oferit femeii sume consistente de bani, pe care nu i le-a mai restituit.

Sora Mirelei Biftoi, Lidia, a vorbit la Follow Us despre datoriile pe care Mirela le avea la Cam.

Înainte de a o ucide pe victimă în fortăreața lui din cartierul Rahova, bătrânul s-a arătat dornic să o ajute cu bani pentru a-și recupera telefonul amanetat: „ În urmă cu două-trei zile și-a lăsat sora mea telefonul la amanet, după care l-a sunat s-o ajute să-și scoată

telefonul(...) I-a spus sora mea că îi trebuie în jur de 700 de RON”.

Citește și: Principalul suspect în cazul femeii tranșate și aruncate în apropiere de A1 ar fi fost reținut. Ce au găsit polițiștii în locuința cetățeanului turc

Reacția familiei victimei nu a întârziat să apară. Aceasta a cerut ca acuzațiile împotriva lui Abdulkadir Cam să fie trecute la omor calificat și a solicitat despăgubiri de un milion de euro.