Reacția lui Teo Trandafir când a auzit mărturiile surorii Mirelei Biftoi, femeia al cărei cadavru a fost găsit pe un câmp din Dâmbovița: „De ce...?”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 16 apr 2024, 19:59

Teo Trandafir a ascultat înmărmurită declarațiile cutremurătoare ale surorii Mirelei Biftoi

Sursa: Facebook Mirela Gheorghița Bitfoi; Captură YouTube

Lidia Bâtloi, sora Mirelei Biftoi, femeia care a fost tranșată și aruncată pe un câmp din Dâmbovița în apropiere de A1, a dezvăluit, la „Follow us!”, detalii tulburătoare despre evenimentele de dinaintea descoperirii cadavrului.

După ce a negat acuzațiile cum că ar fi ucis-o pe Mirela Biftoi și i-ar fi abandonat rămășițele pe un câmp din Dâmbovița, principalul suspect și-a recunoscut, în cele din urmă, fapta și a fost de acord să participe la reconstituirea cazului.

Cum a reacționat Teo Trandafir când a auzit mărturiile surorii Mirelei Biftoi

Cea care a dezvăluit cine ar putea fi principalul suspect în cazul morții Mirelei a fost chiar sora ei, Lidia Bâtloi, care îl știe încă de când sora ei s-a împrietenit cu el, în

urmă cu trei ani. Invitata l-a descris pe bătrânul de 64 de ani drept un om liniștit și introvertit, iar faptul că a ucis-o cu sânge rece pe sora ei i-a produs un șoc foarte mare.

Conform spuselor Lidiei, crima ar fi degenerat din cauza unui conflict legat de bani, întrucât atacatorul i-ar fi dat Mirelei Biftoi niște sume generoase pe parcursul relației lor:  „Sora mea nu i-a cerut bani cu împrumut, el s-a oferit să o ajute.

Ea, având o situație mai precară, s-a oferit el că o ajută și a scris pe caiet, i-a făcut datorii”.

Citește și: Modul înfiorător în care cetățeanul turc i-ar fi luat viața Mirelei. Avocatul bărbatului în vârstă de 64 de ani cere o pedeapsă mai ușoară pentru acesta: ,,Nu și-a mai dat seama ce a făcut”

Ulterior acestor afirmații, Teo Trandafir a întrebat-o: „ De ce? Contra ce?”.

„Că îi place de ea și, cumva, să-i ofere sora mea o relație”,  a fost răspunsul invitatei, care le-a lăsat fără cuvinte pe cele două prezentatoare, Ilinca Vandici și Teo Trandafir.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Lidia Bâtloi s-ar fi întâlnit cu atacatorul la scurt timp după ce sora ei a dispărut

Chiar înainte cu câteva zile de crimă, turcul s-a dus cu sora Lidiei la un amanet, pentru a o ajuta să-și scoată telefonul, moment în care i-a cerut buletinul drept garanție că îi va înapoia banii.

La scurt timp după ce i-a luat viața Mirelei Biftoi, acesta și-a dat întâlnire cu Lidia, întrucât voia neapărat să-i înapoieze cât mai repede cartea de identitate a surorii, iar aceasta a fost uimită de comportamentul bărbatului, care, înainte ca victima să dispară voia să-i țină buletinul până când și-ar fi recuperat banii.

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte pe care femeia găsită moartă în apropiere de A1 i le-a spus surorii sale: „Am primit un telefon”. Cu cine urma să se întâlnească victima în ziua dispariției

„Era foarte panicat, schimbat la față, foarte agitat, că eu îl întrebam de sora mea: «știi ceva de sora mea?(...) Eu am dat-o dispărută și vezi că am dat și numărul tău de telefon, pentru că în data când sora mea a dispărut tu ți-ai închis telefonul, nu m-ai mai sunat, care în zilele

alea (n.r. după ce i-a scos telefonul Mirelei de la amanet) mă sunai foarte intens»”,  a povestit Lidia Bâtloi la „Follow us!”.