O nouă problemă de sănătate pentru Kate Middleton după anunțul cancerului! Ce diagnostic a primit

Author: Diana Ghita
Actualizat: 16 apr 2024, 17:34

Cu ce afecțiune se confruntă Kate Middleton, pe lângă cancer

Sursa: Instagram princeandprincessofwales

Pe lângă faptul că suferă de cancer, Kate Middleton are și o alergie severă la unele animale, la fel ca și regretata Regină Elisabeta. Însă, acestea nu sunt singurele din familia regală cu astfel de probleme.

Alergiile sunt des întâlnite în rândul oamenilor, iar de acest lucru se pare că nici cei din familia regală britanică nu sunt scutiți. Printre aceștia se numără Kate Middleton, Regina Camilla și Regina Elisabeta, care a decedat în anul 2022.

Ce problemă de sănătate are Kate Middleton, pe lângă cancer

În 2018, în timpul unei vizite în Oslo, Prințul William a spus, în glumă, că este „alergic la selfie-uri”, însă în familia lui există membri care se confruntă cu afecțiuni reale de sănătate, generate de schimbările sezoniere sau boli autoimune. 

În 2009, în timp ce îl susținea pe William la un meci de polo, Prințesa Kate a dezvăluit că are alergie la cai. Autoarea australiană Kathy Lette a povestit că a văzut-o pe Kate, în vârstă de doar 27 de ani la acea vreme, în timp ce urmărea cu atenție jocul. Însă Prințesa de Wales a menționat că nu poate juca polo deoarece este alergică la cai.

Doi ani mai târziu, într-o conversație cu Clarisa Ru, soția președintelui Santa Barbara Polo Club, Kate Middleton a sugerat că ar putea încerca să depășească această alergie. Clarisa a dezvăluit că a discutat cu prințesa despre pasiunea ei pentru polo și a spus că nu era interesată de acest sport înainte să-l cunoască pe Prințul William, însă acum și-ar dori și ea să-l practice.

Citește și: Ce școală a terminat Kate Middleton! Puțini oameni știu ce meserie a avut Prințesa de Wales înainte să facă parte din Familia Regală

„Ea călărește de ceva vreme și speră să joace polo într-o zi. Ea a spus: «Sunt de fapt alergică la ei, dar cu cât petreci mai mult timp cu ei, cu atât devii mai puțin alergic»”,  a mai spus Clarisa Ru, citată de People.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce alergii le-au dat bătăi de cap Reginei Camilla și Reginei Elisabeta

În timp ce lansa „Traseul Povestea Elefantului” în centrul Londrei, în 2021, Regina Camilla a recunoscut că se confruntă cu febra fânului. Potrivit Express, înainte de începerea evenimentului, ducesa de Cornwall i-a comunicat directorului executiv al National Literacy Trust, Jonathan Douglas, că se confruntă cu dificultăți din cauza febrei fânului și că ochii îi erau roșii din cauza cantității mari de polen.

Regina Elisabeta a II-a era cunoscută pentru iubirea față de câini, însă pasiunea pentru corgi nu este singurul motiv pentru care patrupezii au fost prezenți la casa regală pe tot parcursul domniei sale. Potrivit Country Life, regina era alergică la pisici, deși nu a discutat niciodată public despre acest lucru.

Citește și: Cu ce femeie a fost surprins Prințul William, la un pub local. Nu este vorba despre Kate Middleton

Alegerea de a se înconjura întotdeauna cu câini ar putea fi înțeleasă în acest context. După moartea sa în 2022, corgii ei iubiți au fost dăruiți lui Sarah, ducesa de York, care acum îi îngrijește în noua lor casă, Royal Lodge. Se estimează că regina Elisabeta a II-a a avut, în total, 30 de câini din rasa corgi în timpul vieții sale.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!