Ce școală a terminat Kate Middleton! Puțini oameni știu ce meserie a avut Prințesa de Wales înainte să facă parte din Familia Regală

Author: Laura Macovei

Ce școală a terminat Kate Middleton! Puțini oameni știu ce meserie a avut Prințesa de Wales înainte să facă parte din Familia Regală

Sursa: Playtech

Mulți o cunosc pe Kate Middleton din momentul în care a ajuns Prințesa de Wales, însă puțini știu cine a fost Kate înainte și ce studii a avut.

Kate Middleton nu este deloc o simplă prezență, aceasta având în spate studii în diferite domenii și o meserie la care sigur nu te așteptai!

Ce școală a terminat Kate Middleton

Kate Middleton este un model de eleganță și rafinament, prințesă, soție, mamă și viitoare regină a Marii Britanii, în momentul în care William va moșteni coroana regală.

Puțini știu faptul că Prințesa de Wales este cea mai educată viitoare regină a Marii Britanii.

Soția lui William a întrecut-o chiar și pe mama acestuia, regretata Prințesa Diana.

Citește și: Mama Regelui Felipe al Spaniei este internată de urgență în spital! Problemele de sănătate i s-au agravat

Kate Middleton a studiat la colegiul Marlborough, apoi a urmat Universitatea St Andrews, unde a studiat istoria artei și l-a întâlnit pe Prințul William. După aceasta, Kate a făcut cursuri la Downe House, apoi la Marlborough College.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Veste bună pentru Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer

Kate Middleton a șocat întreaga lume cu o veste cruntă. Se pare că, în timpul operației abdominale suferite, Prințesa de Wales a descoperit că suferă de o formă de cancer.

Citește și: Meghan Markle revine pe micile ecrane! Ducesa de Sussex va avea propriul show pe Netflix

Cu toate acestea, șansele de recuperare și vindecare sunt mari, întrucât stadiul bolii nu este unul avansat. Mai mult decât atât, Kate a primit vești îmbucurătoare, la câteva săptămâni după ce a anunțat public diagnosticul.

Potrivit unui sondaj realizat de YouGov, în perioada februarie-aprilie 2024, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a devenit cel mai iubit membru al familiei regale britanice.

Înainte ca diagnosticul ei să fie făcut public, în februarie, Prințul Charles era cel mai popular membru al familiei regale, întrucât conducea cu un scor de 77%, iar soția lui îl urma îndeaproape cu 74%.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!