Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei face dezvăluiri tulburătoare: „A trebuit să mă văd cu el ca să iau suma de 8.000 de lei”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 16 apr 2024, 20:35

Câți bani îi datora Mirela Biftoi celui care i-a luat viața

Sursa: Facebook Mirela Gheorghița Bitfoi; Arhivă

Luni, 15 aprilie, Lidia Bâtloi, sora Mirelei Biftoi, al cărei cadavru a fost găsit pe un câmp din Dâmbovița, a explicat, la „Follow us!”, ce datorii avea victima la cel care i-a luat viața.

Mirela Biftoi se cunoștea cu atacatorul ei de, aproximativ, trei ani de zile. În tot acest timp, turcul în vârstă de 64 de ani i-ar fi oferit femeii sume consistente de bani, pe care nu i le-a mai restituit.

Ce sumă îi datora Mirela Biftoi asasinului ei

În prima fază s-a speculat că victima i-ar fi cerut agresorului bani cu împrumut în repetate rânduri, însă Lidia Bâtloi, sora ei, a explicat că bătrânul i-ar fi dar bani din proprie inițiativă: „Sora mea nu i-a cerut bani cu

împrumut, el s-a oferit să o ajute. Ea, având o situație mai precară, s-a oferit el că o ajută și a scris pe caiet, i-a făcut datorii”.

În trecut, autorul crimei ar fi ajutat-o pe Mirela Biftoi cu, aproximativ, 8.000 de lei, însă acesta i-a înmânat banii surorii ei, întrucât femeia nu se afla în București la momentul respectiv: „A trebuit să mă văd cu el ca să iau suma de 8.000

de lei, nu mai știu exact”.

Deși cetățeanul turc a văzut că respectivii bani nu i-au mai fost înapoiați, acesta a continuat să o împrumute pe Mirela cu diverse sume. Cel mai recent episod în care a împrumutat-o a avut loc înainte cu doar câteva zile de a se produce oribila crimă.

Citește și: Reacția lui Teo Trandafir când a auzit mărturiile surorii Mirelei Biftoi, femeia al cărei cadavru a fost găsit pe un câmp din Dâmbovița: „De ce...?”

Înainte de a o ucide pe victimă în fortăreața lui din cartierul Rahova, bătrânul s-a arătat dornic să o ajute cu bani pentru a-și recupera telefonul amanetat: „ În urmă cu două-trei zile și-a lăsat sora mea telefonul la amanet, după care l-a sunat s-o ajute să-și scoată telefonul(...) I-a spus sora mea că îi trebuie în jur de 700 de RON”.

În acel moment, bărbatul a vrut să se asigure că Mirela îi va înapoia banii, așa că i-a oferit două opțiuni: „Vreau ca sora ta să-mi confirme, dacă nu confirmă sora

ta, doresc să-mi dai actul de identitate”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Momentan, motivul pentru care Mirela Biftoi a fost ucisă rămâne incert

Lidia Bâtloi a refuzat să se implice în situația dintre sora ei și turc, așa că i-a spus: „Mirela, eu nu am cum să fac lucrul ăsta, nu mă băga pe mine, nu-mi doresc asta”.

Atunci, Mirela Biftoi a hotărât să-i ofere atacatorului cartea de identitate drept garanție că îi va da înapoi cei 700 de lei cu care i-a răscumpărat telefonul mobil de la amanet: „A ales sora mea să meargă împreună cu el la amanet să-i scoată telefonul cu buletinul, garant”.

Ulterior, bărbatul de 64 de ani a tot insistat să-i fie restituită respectiva sumă, prin repetate apeluri telefonice atât la victimă, cât și la sora ei.

La un moment dat, Lidia Bâtloi i-a spus individului: „Dacă tu tot i-ai dat și tot ești revoltat și ea nu are de unde să-ți înapoieze acești bani, pentru ce mai continui să-i dai?”.

Citește și: Modul înfiorător în care cetățeanul turc i-ar fi luat viața Mirelei. Avocatul bărbatului în vârstă de 64 de ani cere o pedeapsă mai ușoară pentru acesta: ,,Nu și-a mai dat seama ce a făcut”

Deși autorul odioasei fapte era foarte nervos în ultima perioadă, din cauza că Mirela nu i-a înapoiat nici măcar o mică parte din datorii, sora ei nu a putut explica motivul concret din spatele tragediei: „Nu știu dacă ăsta a fost motivul crimei. Nu știu ce să cred din punctul ăsta de vedere”.

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.