„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul”. Prietenul tânărului mort în accidentul de la Deveselu rupe tăcerea. Ce spune acesta despre presupusa iubită , dar și despre modul în care Mădălin și-ar fi pierdut viața

Author: Diana Bostan
Actualizat: 16 apr 2024, 12:47

Ce spune prietenul lui Mădălin despre Narcisa, presupusa lui iubită

Sursa: Instagram: Mădălin Paul

Unul dintre prietenii lui Mădălin Păduran, tânărul mort în accidentul de la Deveselu, rupe tăcerea în legătură cu presupusa lui iubită. Iată ce a transmis acesta în legătură cu Narcisa!

Răsturnare de situație în cazul accidentului de la Deveselu. În urma tragediei în care un tânăr în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața, mai multe teorii au apărut în mediul online. Apropiații victimei susțin faptul că băiatul ar fi pornit într-o urmărire periculoasă, în momentul în care a aflat că Narcisa, presupusa lui iubită, l-ar fi înșelat cu un alt băiat. 

Prietenul lui Mădălin Păduran a rupt tăcerea în legătură cu presupusa infidelitate a Narcisei

În urma tragediei de la Deveselu, detalii scandaloase ies la iveală. Unul dintre prietenii lui Mădălin Păduran s-a decis să facă lumină în cazul accidentului în care tânărul în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața. Acesta susține că băiatul ar fi pornit în urmărirea celui cu care se presupune că iubita lui îl înșela, deși alți apropiați susțin că cei doi erau deja despărțiți în momentul tragediei.

„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul, rog Poliția Română, nu mai căutați așa zisul băiat cu care a făcut “întrecere”, vina a fost a iubitei băiatului, el suferea foarte tare din cauza ei, între orele 19-20 s-a întâmplat un șoc imens pentru toată lumea, am să vă spun povestea, chiar dacă voi știți altceva.”, a spus Marius, un apropiat al tânărului decedat în accidentul de la Deveselu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Narcisa, presupusa iubită a tânărului mort în accidentul de la Deveselu, rupe tăcerea: „Nu mă simt capabilă să mai postez”. Ce relație exista, de fapt, între cei doi

Tânărul a relatat că Narcisa, presupusa iubită a lui Mădălin, l-ar fi făcut pe acesta să sufere, în momentul în care ar fi fost surprinsă alături de un alt băiat. În ziua tragediei, Narcisa s-ar fi aflat la salonul de manichiură, loc în care ar fi mers însoțită de rivalul lui Mădălin în dragoste. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Iubita lui Mădălin, avea un amant de ceva vreme, ea rupându-și o unghie, tot în ziua decesului domnului Mădălin, a fost cu amantul la unghii, văzând-o pe Narcisa cu amantul ei, o persoană a decis să sune pe Mădălin, acesta fiind în stare de șoc in urma celor auzite, s a urcat în mașină, mergând la locul unde își făcea Narcisa unghiile, cu o viteză foarte mare.

Mădălin prinzându-i pe cei doi la poarta “manichiuristei”, amantul Narcisei se urcase în mașină și a plecat cu o viteză foarte, foarte mare, Mădălin s a dus după el, noi văzând-o pe Narcisa în centru la Crusov, plângând (doar pt ca a aflat Mădălin adevărul )”, a mai spus acesta în postarea sa.

Cum s-ar fi petrecut accidentul de la Deveselu

Apropiatul lui Mădălin susține că cei doi bărbați s-au apropiat de Deveselu, iar celălalt șofer ar fi încercat să scape de Mădălin. În încercarea sa de a se sustrage urmăririi, tânărul ar fi decis să o ia pe câmp, iar Mădălin a încercat să-l urmărească.

Citește și: Narcisa, reacție neașteptată după accidentul în care a murit iubitul ei, Mădălin Paul Păduran! Gestul surprinzător pe care tânăra l-a făcut chiar în timpul înmormântării

Din nefericire, în această cursă, Mădălin a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un copac. Ca urmare a impactului, Mădălin ar fi suferit răni grave, inclusiv fracturi la picioare și leziuni la cap. 

„ Cei doi băieții ajungând foarte aproape de Deveselu, amantul Narcisei, tot încerca să scape de Mădălin, iar el a luat o pe câmp, Mădălin încercând să îl urmărească, a pierdut controlul, ne având centura,s a izbit de un copac, iar el a suferit răni foarte mari, picioarele rupte, lovituri la cap, iar după s-a întâmplat acea tragedie! Dumnezeu sa te odihnească in pace, Mădălin! Ai fost pentru noi, cel mai bun exemplu, cel mai curajos și puternic băiat, nu te vom uita niciodată! Condoleanțe familiei”, a mai scris tânărul în postarea sa.