„E atât de grea viața fără el”. Mesajul cutremurător postat de tatăl lui Sebi, tânărul mort în accidentul de la 2 Mai. Ce face bărbatul în fiecare zi de când și-a pierdut fiul

Autor: Diana Bostan

Mesajul cutremurător postat de tatăl lui Sebi pe o rețea socială

Sursa: Facebook: Olariu Valentin

Momente dureroase pentru Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, tânărul ucis în tragicul accident de la 2 Mai. La aproape un an de la moartea fiului său, bărbatul a postat un mesaj cutremurător pe o rețea socială.

Accidentul de la 2 Mai a avut loc în vara anului trecut și a șocat întreaga țară. Vlad Pascu, șoferul care s-a urcat drogat la volan, a spulberat visele a doi tineri studenți, dar și a familiilor acestora. Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, trăiește un adevărat coșmar din acea zi, fiind nevoit să-și viziteze fiul la cimitir.

Mesajul cutremurător postat de tatăl lui Sebi pe o rețea socială

Îngenuncheat de pierderea fiului său, Valentin Olariu merge zilnic la cimitir pentru a vizita mormântul lui Sebastian. Bărbatul trăiește un vis urât din care nu se mai trezește, iar amintirea fiului său îi vine în minte în fiecare secundă a vieții sale. Acesta este și motivul pentru care bărbatul cere dreptate, dreptate pentru Sebastian și pentru Roberta.

Citește și: „Noi l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 500 de lei”. Modul revoltător în care tatăl lui Sebastian Olariu a aflat despre moartea fiului său. Ce se afla pe camera video pe care tânărul o avea în momentul impactului

Astăzi, 12 aprilie, Valentin Olariu a postat un mesaj cutremurător pe pagina sa personală de Facebook. Bărbatul își strigă durerea și susține că nu trece o zi fără să nu-și viziteze fiul la cimitir. Este un drum cu care s-a obișnuit, un drum pe care îl face cu ochii închiși.

„Orice aș face, oricum aș face, la final de zi drumul meu duce în același loc, locul în care de aproape un an aș putea merge cu ochii închiși.

E atât de grea viața fără el. Te iubim Sebi!”, a scris Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, într-o postare făcută pe contul personal de Facebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a primit tatăl lui Sebi vestea că fiul său s-a stins din viață

Invitat în cadrul unui podcast, tatăl lui Sebastian Olariu a vorbit cu lacrimi în ochi despre întreaga tragedie. Acesta își amintește perfect ziua în care a primit cumplita veste cum că fiul său a decedat într-un accident, fiind ucis de către Vlad Pascu, un șofer aflat sub influența substanțelor interzise.

Deși accidentul s-ar fi petrecut la 5:20, acesta susține că nu a fost anunțat de autorități cu privire la decesul fiului său. Bărbatul povestește cu lacrimi în ochi cum o doamnă de la pompe funebre l-a sunat pentru a-i aduce la cunoștință faptul că le datorează 500 de lei pentru că l-au ridicat pe Sebi de pe asfalt.

Citește și: Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, va beneficia de o pedeapsă redusă. Cum au reacționat părinții celor doi tineri uciși în accident: „Eu o să-l judec pe Pascu”

Deși a crezut că este o glumă proastă, tatăl lui Sebi a încercat să i-a legătura cu fiul lui și cu prietenii acestuia, însă nimeni nu a răspuns. În cele din urmă, și-a făcut curaj și a sunat înapoi la pompe funebre, iar cel mai negru coșmar al său a devenit o realitate urâtă.

„M-am dus la muncă, în pauza de masă care a fost la ora 10:30, am primit un telefon. Era o doamnă de la pompe funebre, mi-a spus ”domnul Olariu, sunt din 2 Mai, am să vă dau o veste, băiatul dumneavoastră a murit într-un accident”. Eu știind că băiatul nu a plecat cu mașina, știind că se mai fac farse, am închis imediat telefonul. Accidentul a fost la 5:20 și eu am aflat la 10:40.  Nimeni nu m-a sunat decât doamna de la pompe funebre. Mi-am sunat soția, i-am spus ”Mihaela, m-a sunat cineva din Mangalia și mi-a zis că Sebi nu mai există, a murit într-un accident”. Am închis cu ea, ea a sunat prietenii lui, nu i-a răspuns niciunul. Eu mi-am făcut curaj și am mai sunat încă o dată pe doamna. Am sunat și mi-a zis ”Da, domnu Olariu, credeam că v-au sunat cei de la poliție, noi suntem de la pompe funebre, noi l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 500 de lei.”,  a povestit cu lacrimi în ochi Valentin Olariu, tatăl studentului ucis de Vlad Pascu, în cadrul  podcast-ului moderat de Mihai Morar.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!