El este principalul suspect în cazul morții Anei, tânăra gravidă din Moldova, găsită fără suflare lângă o pădure! Torturile la care a supus-o pe fată înainte să-i ia viața

Author: Diana Ghita
Actualizat: 23 apr 2024, 10:38

Presupusul criminal ar fi chiar un om al legii

Sursa: Observator

Principalul suspect în cazul morții Anei, tânăra gravidă al căriui cadavru a fost găsit lângă Chițcanii Vechi, Moldova, a fost arestat la patru zile după dispariția ei. Acesta ar fi un fost polițist.

Ana-Maria, tânăra gravidă dispărută din Republica Moldova, a fost găsită moartă lângă o zonă împădurită, pe data de 20 aprilie. Aceasta ar fi fost supusă unor torturi de nedescris înainte de a fi ucisă cu bestialitate.

Cine este principalul suspect în cazul morții tinerei gravide din Moldova

Conform Observator, presupusul autor al crimei ar fi un fost polițist și gardian de penitenciar.

Pe 12 aprilie, fata de 19 ani s-ar fi suit dintr-o confuzie în mașina lui, iar de atunci a dispărut fără urmă.

Aceasta învăța la un liceu cu profil pedagogic și stătea la cămin. După ce termina orele, aceasta oferea meditații copiilor, tot de la o oră de pregătire venea și în ziua în care a dispărut. Aceasta a ieșit să aștepte autobuzul, însă acesta nu a mai venit, așa că și-a rugat iubitul să vină după ea.

„A mâncat şi a zis că se odihnește. La ora 3 mi-a zis: mă duc la băieţelul acela să fac meditație. De atunci n-am mai vorbit”, a declarat Maria Guja, mama Anei, pentru LIFE MOLDOVA.

Tânărul nu a putut veni, însă a rugat un prieten să o ia și să o ducă înapoi la cămin.

În timp ce acesta era pe drum, în dreptul ei a oprit o altă mașină. Ana-Maria a crezut că era cea trimisă de iubitul ei, întrucât nu a văzut bine, din cauză că se înserase, așa că a urcat, fără să știe ce urma să i se întâmple.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mă sună băiatul acela și îmi spune că nu e nimeni la oprire.

(...)  Am sunat-o la număr a mers un beep și au închis cu totul”, a explicat iubitul gravidei, la  Canal5 Moldova.

La ce torturi a fost supusă tânăra gravidă din Moldova înainte de a fi ucisă

La mai bine de o săptămână de la dispariție, cadavrul fetei a fost găsit acoperit de crengi, lângă o zonă împădurită aflată la câțiva kilometri distanță de casa presupusului responsabil de crimă.

După ce trupul ei neînsuflețit a fost descoperit, raportul IML a scos la lumină faptul că Ana a fost violată și torturată înainte de a fi omorâtă.

Medicii legiști au găsit pe corpul victimei zeci de înțepături de ace și arsuri de țigară. De asemenea, suspectul ar fi sufocat-o și a ucis-o în bătaie. Vecinii bărbatului din Chițcanii Vechi confirmă că acesta este, de fel, un om extrem de violent.

„A fost un om foarte dur, mulți oameni din sat l-au urât. Pe mulți i-a bătut”, a dezvăluit un localnic, la  TV Moldova 1.

Deși se află în arest, acesta nu dorește sub nicio formă să-și recunoască fapta la audieri. Însă, s-a descoperit că acesta nu ar fi fost singur în momentul în care a luat-o pe fată, ci era însoțit de un bărbat, despre care se crede că ar fi complice la crimă.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!