Două elicoptere militare s-au ciocnit în aer, în Malaezia! Toți cei 10 membri aflați la bord au murit

Author: Laura Macovei
Actualizat: 23 apr 2024, 09:04

Două elicoptere militare s-au ciocnit în aer, în Malaezia! Toți cei 10 membri aflați la bord au murit

Sursa: X

Tragedia a lovit Malaezia, în timp ce două elicoptere militare s-au ciocnit în aer în timpul unei repetiții pentru o paradă programată.

Potrivit declarației marinei, impactul a avut loc la ora 9:32 dimineața, când unul dintre elicoptere a intrat în contact cu rotorul celuilalt în timpul manevrelor de rutină.

Zece membri ai echipajului au pierit în accidentul care a avut loc la baza navală Lumut din statul Perak, a anunțat marina într-un comunicat oficial.

Două elicoptere militare s-au ciocnit în aer, în Malaezia. 10 persoane au murit

Imaginile surprinse de presa locală au arătat momentul tragic, ilustrând cum cele două aeronave au căzut la sol- un elicopter a aterizat pe o pistă de alergare, în timp ce celălalt a căzut într-o piscină din apropiere.

Toți cei zece membri ai echipajului aflat la bordul celor două elicoptere au fost declarați decedați, aceștia nemaiavând nicio șansă de supraviețuire în urma impactului devastator.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Momente de panică la bordul unui Boeing cu 400 de pasageri. Aeronava a fost lovită de fulger, iar imaginile terifiante au ajuns virale pe rețelele sociale| Video

„Toate victimele au fost confirmate moarte la fața locului și au fost trimise la spitalul bazei militare Lumut pentru identificare",

a transmis marina, potrivit Digi24.

Cel mai grav accident aerian din ultimii ani din Malaezia

Incidentul este considerat unul dintre cele mai grave accidente aeriene care au implicat forțele armate din Malaezia în ultimii ani.

Citește și: Dubai și Qatar au fost inundate în urma unei furtuni extreme în timpul vizitei lui Marcel Ciolacu! Primul mesaj transmis de premierul României

În ceea ce privește tragedia de luni, oficialii marinei au promis o anchetă riguroasă pentru a determina cauzele exacte ale accidentului.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!