Florin Piersic a fost operat chiar în ziua de Paște! Care este starea de sănătate a marelui actor

Author: Diana Bostan

Starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a îmbunătățit

Sursa: Facebook: Florin Piersic

Actorul Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale duminică, 5 mai, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Iată care este starea de sănătate a cunoscutului actor!

Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Chirurgii au descoperit că infecția, inițial localizată la nivelul genunchiului, s-a extins către zona stimulatorului cardiac al actorului.

Actorul Florin Piersic a fost operat de urgență

La vârsta de 88 de ani, Florin Piersic a fost internat la spitalul militar la jumătatea lunii trecute. Potrivit observatornews, starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a îmbunătățit vizibil.

Această evoluție pozitivă a stării sale de sănătate este o veste îmbucurătoare pentru fanii săi și pentru întreaga comunitate artistică.

Citește și: În ce stare se află Florin Piersic după ce ar fi contactat o bacterie nosocomială! Cei de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca fac dezvăluiri despre starea lui de sănătate

Este important de menționat că Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență după ce s-a simțit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca.

După încheierea piesei de teatru, veteranul cinematografiei românești a fost transportat la spital, unde medicii au identificat o infecție în zona genunchiului său. Această situație a necesitat o intervenție imediată pentru a trata infecția și pentru a-i asigura lui Piersic îngrijirea medicală necesară în vederea recuperării.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

După ce a fost internat, actorul a fost supus unor investigații extinse pe diferite secții ale Spitalului Militar, notează sursa menționată anterior.

În cele din urmă, medicii au descoperit o infecție gravă și au decis să îl opereze de urgență la același genunchi la care suferise o intervenție chirurgicală în urmă cu cinci ani.

Florin Piersic a ajuns pe masa de operații după un spectacol

Evenimentul care a dus la internarea lui Florin Piersic a fost surprinzător: o infecție la genunchi. Aceasta a fost descoperită după ce actorul s-a simțit rău în timpul spectacolului pe care îl susținea la Cluj-Napoca, luni, pe data de 29 aprilie.

Tot atunci, acesta a fost operat de urgență după ce s-a prezentat la spital.

Citește și: Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă. Ce se întâmplă cu marele actor în aceste momente

Deși intervenția chirurgicală la genunchi a decurs bine, consecințele neașteptate ale acestei infecții au necesitat o atenție sporită și o intervenție medicală atentă.

După intervenție s-a speculat faptul că marele actor ar fi contactat o infecție nosocomială din spital, însă conducerea instituției a negat acest lucru.

„Actorul Florin Piersic nu a contractat nicio infecţie nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru. Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului” au transmis cei de la spital, conform  news.ro.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!