Florin Piersic a ajuns pe masa de operație! În ce stare se află marele actor

Author: Diana Ghita
Actualizat: 30 apr 2024, 00:19
Ce a pățit Florin Piersic în timpul unui spectacol
Sursa: Facebook Florin Piersic

După ce a avut un spectacol la Cluj-Napoca, Florin Piersic a ajuns direct în sala de operție, întrucât a acuzat o stare avansată de rău.

După spectacolul său, Florin Piersic a fost transportat la Spitalul Militar din Cluj și operat de urgență. Conform informațiilor transmise de România TV, acesta ar fi avut o infecție în zona genunchiului.

În ce stare se află Florin Piersic

În aceste momente, celebrul actor este internat într-o rezervă a secției de Ortopedie a unității medicale, unde se recuperează după intervenția chirurgicală.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre starea în care se află bărbatul în aceste momente.

Acesta a mai avut o problemă cu genunchiul în anul 2019, pentru care a suferit o operație, la București. Deși are probleme de sănătate și se află la o vârstă foarte înaintată, de 88 de ani, Florin Piersic nu a părăsit scena.

Înainte de spectacolul de luni, 29 aprilie, acesta a mai participat la un eveniment artistic și pe 6 aprilie 2023.

Acesta jucase în cadrul piesei „Străini în noapte”, la Teatrul Radu Stanca, din Sibiu. De asemenea, acesta a fost prezent, pe 1 aprilie, și pe scena unui teatru din Timișoara.

„Ce public minunat la Timișoara, la recitalul ”Nu-ntreba câți ani am”! Sunt copleșit!”, scria Florin Piersic pe rețelele sociale, la acea vreme.

Citește și: „Nouă ne e rușine cu bătrânii” Dan Negru, comparație între Florin Piersic și Al Pacino. Cum ar fi arătat premiile Oscar, în România

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Florin Piersic suferea din cauza morții surorii lui

Înainte de spectacolul de la Cluj-Napoca, bărbatul dezvăluia unul dintre cele mai dureroase evenimente din viața lui. Mai exact, acesta a vorbit despre momentul în care și-a pierdut sora, pe nume Lucica. Deși tragicul eveniment s-a întâmplat în urmă cu mulți ani, suferința tot nu-i dă pace lui Florin Piersic.

Tânăra a murit la vârsta de doar 15 ani, înghițită de apele râului Prut după ce a încercat să-și salveze o colegă de la înec, iar actorul rememorează cu greu această tragedie,

care l-a marcat considerabil.

Citește și: Florin Piersic, dezvăluiri emoționate la venerabila vârstă de 88 de ani! „Încă mă mai recunosc oamenii!” Iată care este cea mai mare bogăție a celebrului actor

„Dacă aș fi între patru ochi cu Dumnezeu, L-aș întreba un singur lucru. Lucica, sora mea, care la trei zile înainte de a împlini 15 ani s-a înecat în Prut, dorind să salveze pe colega ei de bancă care striga «Ajutor, ajutor!».

Toți au fugit de acolo, doar sora mea a rămas. Îmbrăcată, a sărit după ea. Pe acolo trecând un om, îi știu numele, a sărit în apă, prima pe care a pus mâna a fost Doina Puha, fata generalului Puha, colega de bancă a surorii mele…

Când a sărit a doua oară, după sora mea, n-a mai găsit-o… La 4 kilometri, niște pescari au găsit-o plutind.

Dragii mei, trebuie să vă spun neapărat! Cea mai mare durere a părinților mei și a mea, cu timpul, a fost pierderea Lucicăi, care era sufletul lor. Aș vrea să-L întreb pe Dumnezeu: Lucica noastră s-a întâlnit cu părinții mei acolo, în Rai?(...) Cea mai mare durere a părinților mei și a mea, cu timpul, a fost pierderea Lucicăi, care era sufletul lor”,  spunea Florin Piersic, în cadrul unui spectacol.

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!