Alin, primele declarații după eliminarea din „Casa iubirii”! Tânărul face dezvăluiri incredibile despre relația cu Larisa

Author: Diana Ghita

Alin a vorbit despre apropierea pe care ar fi vrut să o aibă cu Larisa

Sursa: Captură YouTube WOWnews; Instagram Larisa Groza

Alin a ieșit din emisiunea „Casa iubirii” după Gala de duminică, 28 aprilie, unde a fost propus la eliminare împreună cu Rebecca și Virginia.

Alin a părăsit „Casa iubirii” după ce a fost votat de majoritatea fetelor din competiție. Acesta nu a putut să se salveze, întrucât nu a avut voturi suficiente din partea susținătorilor lui.

Ce dezvăluiri a făcut Alin despre relația cu Larisa

După ce a fost eliminat din concurs, tânărul a fost invitat în cadrul emisiunii „Culisele iubirii”, moderată de Bianca Comănici.

La interviul cu aceasta, fostul concurent a dezvăluit că intrase pentru Larisa în show-ul matrimonial, cu care spera să intre într-un cuplu.

„Mi-ar fi plăcut să am, și eu, pe cineva acolo, adică să avansăm spre o cunoaștere, poate o relație, și să arătăm lumii cum sunt și eu și cum e persoana cealaltă într-o relație, lucruri frumoase”,  a declarat Alin.

Citește și: Lacrimi și suspans în Gala emisiunii Casa iubirii: "Mă simt ciudat!" Cine a părăsit competiția

Chiar dacă Larisa nu și-a dorit să intre într-o cunoaștere cu el, acesta a explicat că nu a luat în nume de rău decizia ei și că a observat legătura dintre ea și Patrick: „Eu primesc refuzurile, niciodată nu m-au descurajat.(...) Poate nu am fost pe placul ei pe anumite aspecte, până la urmă gusturile nu se discută.

(...) Chimia dintre Patrick și Larisa e una foarte mare. Dacă îi ai pe amândoi într-o cameră tensiunea e mare între ei”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce declarații a făcut Alin după eliminarea din „Casa iubirii”

În continuare, Alin a mărturisit că anticipa să fie eliminat din competiție, întrucât era singurul concurent care nu a avut o apropiere serioasă cu nicio fată.

Deși a încercat să intre într-o cunoaștere cu Andreea, lucrurile nu au evoluat între ei.

„Sunt o persoană foarte realistă, m-am așteptat, nu era greu de pus fiecare bucată de puzzle, nu am avut emoții, pentru că știam ce urma să se întâmple, dar era o mică parte din mine care, poate, și-ar fi dorit să rămână mai mult”,  a spus tânărul.

Citește și: Larisa, pregătită de căsătorie? „Mă mărit”. Anunțul făcut de fosta concurentă de la „Casa iubirii” pe rețelele sociale

Bianca Comănici l-a întrebat, la un moment dat, pe fostul concurent dacă este de părere că fetele s-au aliat pentru a-l da afară, iar el a explicat că: „Pusesem răul în față, dar nu cred că a fost o strategie, pur și simplu așa au simțit fetele, eram singura opțiune valabilă pentru ele”.

Spre finalul interviului, Alin a mărturisit că, deși voia să mai rămână în concurs, nu îi pare rău de ceea ce s-a întâmplat, întrucât pe toată durata show-ului a făcut tot ceea ce și-a pus în gând: „Nu regret nimic, am

făcut exact ce am simțit”.