Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: „Mi-a vorbit foarte urât și m-a amenințat”. Ce a rugat-o fosta soacră pe vedetă

Author: Diana Bostan
Actualizat: 29 apr 2024, 12:19

Dana Roba

Sursa: Instagram: danielarobamakeupartist

La aproape un an de când Dana Roba a fost la un pas de moarte, după ce Daniel Balaciu a măcelărit-o cu ciocanul, vedeta a primit un mesaj cutremurător din partea fostului socru.

Dana Roba a avut nevoie de acordul lui Daniel Balaciu pentru a putea pleca în vacanță alături de fetițele lor, în afara României. Această cerere a fost respinsă ferm de către bărbatul care în trecut a agresat-o violent pe brunetă. Iată cu ce probleme se confruntă Dana Roba!

Mesajul halucinant transmis de fostul socru al Danei Roba

Dana Roba a dezvăluit faptul că fostul ei soț continuă să îi pună piedici, chiar și la aproape un an de la tragicul incident care a dus la spitalizarea ei.

Bruneta și-a dorit să-și ducă fetițele la Disneyland, însă pentru ca acest lucru să fi fost posibil, vedeta a avut nevoie de semnătura lui Daniel Balaciu. Cu toate acestea, bărbatul a refuzat vehement să coopereze.

Citește și: Cum arată fruntea Danei Roba la aproape un an de când a fost atacată de Daniel Balaciu: „M-am acceptat așa cum sunt, voi de ce nu m-ați accepta?”

În încercarea de a rezolva situația, Dana Roba s-a adresat chiar și familiei fostului său soț pentru sprijin, dar a întâmpinat o reacție neașteptată și neplăcută. Fostul socru al vedetei a insultat-o și a amenințat-o cu luarea copiilor, adâncind și mai mult tensiunile și conflictele dintre cele două părți.

„Ieri am plătit Notar, să meargă la Daniel in penitenciar, să îmi semneze acordul pentru pașaportul fetițelor, pentru că le-am promis ca vom mergem în vacanță de vară la Disneyland.

Bineînțeles că nu mi-a semnat. A zis că avocatul lui i-a spus să nu îmi semneze, pentru că eu vreau mă folosesc de semnătura lui. Apoi l-am sunat pe fostul meu socru, mi-a vorbit foarte urât și m-a amenințat că ei îmi vor lua copiii. Mi-a spus: ce ciocane ți-a dat în cap? Nu ți-a făcut nimic, tu ești o…. Iar fosta soacră a spus să nu mai vorbesc de ciocane, să îl iert, că lui îi este mai greu la pușcărie, decât mi-a fost mie în spital și în comă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Oare cat mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot… îmi doresc din suflet să câștig custodia totală a copiilor, iar ei să uite de copiii mei definitiv.   Dumnezeule, dă-mi și mie putere să trec peste acest proces, care va mai dura încă 1 an jumate.”, 

a spus Dana Roba pe o rețea de socializare, potrivit Wowbiz.

Cum arată fruntea Danei Roba la aproape un an de la atac

După ce s-a vindecat, vedeta și-a reluat activitatea de make-up artist, iar cele două fetițe și actualul ei iubit, Beni, au avut un rol important în a o ajuta să-și recapete cât mai repede moralul.

Cu ajutorul lor, dar și al susținătorilor ei, Dana Roba a reușit să treacă peste momentul în care a fost agresată, fără milă, de către Daniel Balaciu, fostul ei soț.

Citește și: „Doamne ajută!” Dana Roba, însărcinată? Detaliul care a stârnit curiozitatea fanilor

Deși a rămas cu cicatrici vizibile pe frunte, din cauza loviturilor puternice de ciocan, bruneta a reușit ca, în cele din urmă, să își accepte noua înfățișare care. Cu toate că adâncitura de pe frunte este destul de proeminentă, aceasta nu a reușit să-i știrbească frumusețea femeii.

Recent, Dana Roba a publicat o filmare cu ea, în mediul online, pe care se poate observa că a fost la salon. Aceasta a apelat la ajutorul unui hairstylist pentru a-i împleti două codițe și, ulterior, le-a arătat fanilor cum îi stă cu noul look, care îi luminează chipul.