Larisa, pregătită de căsătorie? „Mă mărit”. Anunțul făcut de fosta concurentă de la „Casa iubirii” pe rețelele sociale

Author: Diana Ghita

Larisa Groza a făcut un anunț inedit în mediul online

Sursa: Instagram Larisa Groza

Luni seară, Larisa a postat un mesaj surprinzător pe pagina ei personală de Instagram. Aceasta le-a dat de înțeles fanilor că este bună de măritat.

Deși Larisa dezvăluise într-un story anterior faptul că este ocupată cu diverse activități din cauza cărora nu poate fi foarte activă în mediul online, aceasta își ia timp să facă și lucruri care îi plac, pe care, de câte ori are ocazia, le împărtășește cu fanii ei.

Larisa se declară pregătită de căsătorie

Printre hobby-urile fostei concurente de la „Casa iubirii” pare să se numere și gătitul, căci, recent, aceasta a postat niște fotografii din bucătărie.

În respectivele imagini tânăra a surprins câteva dintre etapele preparării unui chec cu vișine, dar și rezultatul final, de care s-a arătat foarte mândră.

Larisa a postat desertul apetisant pe pagina ei personală de Instagram, la story. Pe lângă aceste fotografii, fata a ținut să transmită un mesaj prin care să-și sublinieze calitățile de gospodină. Aceasta a dat de înțeles că este pregătită de căsătorie.

„Semn că trebuie să mă mărit”,  a scris Larisa lângă pozele cu prăjitura.

Citește și: Larisa, despre întoarcerea în „Casa iubirii”: „Revin în forță”. Fosta concurentă a dezvăluit totul într-un Story

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce își dorește Larisa de la un posibil partener

Fosta concurentă de la „Casa iubirii” ar fi avut șansa de a se mărita, însă nu a acceptat. După ce a ieșit din emisiune, aceasta a fost cerută în căsătorie pe rețelele de socializare, de către un mare admirator de al ei.

Deși a luat parte atât la sezonul 2, cât și la sezonul 3 din emisiunea matrimonială, Larisa nu a reușit să-și găsească sufletul pereche.

La un moment dat, tânăra a părut să se apropie de Patrick, cu care chiar și mama ei a încurajat-o să formeze un cuplu, însă se pare că nu a avut noroc în dragoste.

„Singurul băiat care mi-a plăcut, real vorbind, din aproape toate punctele de vedere, a fost Patrick”,  a dezvăluit Larisa în cadrul podcastului moderat de Ionuț Stoica, alt fost concurent de la „Casa iubirii”.

Citește și: Ce face Larisa Groza după eliminarea din “Casa iubirii”: „Mi-a adus foarte multe avantaje”. Fosta concurentă a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său după show-ul matrimonial

Tot în cadrul întâlnirii cu Ionuț, fata a explicat ce calități ar trebui să aibă partenerul ideal pentru ea: „Eu îmi doresc să mă simt protejată de bărbatul de lângă mine, să mă simt în siguranță”.

Mai mulți concurenți din show-ul matrimonial au fost atrași de ea, printre care s-a numărat și George. Însă aceasta a explicat că nu s-a aliniat standardelor ei:  „Dacă ar fi să spun pe cine am considerat cel mai sincer, din punctul meu de vedere, cel mai sincer, cel puțin față de mine, a fost George, doar că nu am simțit compatibilitatea de care au aș fi avut nevoie. Simțeam că eu sunt mai tare, mai puternică și mi se părea, cumva, că eu aș prelua orice situație și nu-mi doresc asta”. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!